HIRDETŐ

Forrás: Freepik

Házi készítésű régimódi krumplisaláta öntet

Ez az öntet teljesen új szintre emeli az egyszerű burgonyasalátát, és bármilyen alkalomra igazi sztárrá teszi.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
12
  • 1 csésze majonéz Hozzáadott
  • 14 csésze fehér ecet Hozzáadott
  • 1 evőkanál Sárga mustár Hozzáadott
  • 1 teáskanál cukor Hozzáadott
  • 12 teáskanál Hozzáadott
  • 14 teáskanál frissen őrölt fekete bors Hozzáadott
  • 14 teáskanál fokhagymapor Hozzáadott
  • 14 teáskanál hagymapor Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

15 perc.
1. Lépés

Kezdje azzal, hogy az összes hozzávalót összekeveri egy közepes méretű tálban. Mint minden főzésnél, itt is mindig a friss alapanyagokat válassza - a friss fokhagyma és a friss hagymapor sokkal jobb ízt biztosít. És ha teheti, a feketeborsot is frissen őrölje! Higgye el, ez sokat számít.

2. Lépés

Keverje össze ezt a keveréket, amíg az összes összetevő harmonikusan össze nem keveredik. Ügyeljen arra, hogy ne legyenek csomók, hogy sima és kiegyensúlyozott öntetet kapjon.

3. Lépés

Ha van egy kis ideje, hagyja az öntetet a hűtőszekrényben állni körülbelül egy órát, mielőtt felhasználja. Ez a lépés nem kötelező, de nagyon ajánlott, mivel így az ízek összeolvadnak, és javul az általános íz.

4. Lépés

Ha elkészült, keverje össze a burgonyasalátával, amíg még meleg - a burgonya hője segít az ízeknek intenzívebben beszivárogni. Csak arra ügyelj, hogy ne tegyél bele túl sokat. Kezdje egy kevéssel, kóstolja meg, és ha szükséges, adjon hozzá még. Ne feledje, hogy hozzáadni mindig lehet, de elvenni nem lehet!

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák