HIRDETŐ

Forrás: Jess Ho from Pexels

Héjában főtt burgonya

A burgonya egyik elkészítési módja a héjában való főzés. Ennek a receptnek az elkészítése gyors és könnyű. Gyakorlatilag csak arra kell ügyelnie, hogy ne felejtse el időben kivenni a burgonyát a fazékból.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 1 kg Burgonya, kicsi és kerek Hozzáadott
  • Hozzáadott
  • Vaj a tálaláshoz Hozzáadott
  • Petrezselyem Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.
1. Lépés

A burgonyát folyó víz alatt alaposan mossuk meg.

2. Lépés

Főzzük őket fedő alatt.

3. Lépés

Villával nézzük meg, hogy melyikük főtt meg.

4. Lépés

Ezután öntsük le a vizet, és hagyjuk a fazékban még 5 percig.

5. Lépés

Tálaljuk vajjal megkenve és petrezselyemmel megszórva.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új