HIRDETŐ

Forrás: margouillatphotos from Getty Images

Hideg tejszínes eperkrémleves

Az eperleves egy frissítő étel, ami ideális a forró nyári napokon. Ez a recept nagyon egyszerű elkészíteni és még főzést sem igényel, így gyors és könnyű módja a frissülésnek.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 500 g Eper Hozzáadott
  • 12 Csésze víz Hozzáadott
  • 2 kanalak Cukor Hozzáadott
  • 1 Citrom Hozzáadott
  • 0.3 bögre tejföl Hozzáadott
  • 0.3 bögre édes krém Hozzáadott
  • mentalevelek Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

20 perc.
1. Lépés

Öblítse le a szamócákat és vágja kisebb darabokra.

2. Lépés

Tegye őket a mixerbe, és adjon hozzá vizet, cukrot és lime levet.

3. Lépés

Keverjed, amíg sima eperkeveréket nem kap.

4. Lépés

Öntsük át a keveréket egy szűrőn, és hagyjuk egy ideig állni, hogy a szilárd anyagok elváljanak a folyadéktól.

5. Lépés

Adj hozzá savanyú és édes tejszínt, majd keverd össze.

6. Lépés

Ízesítse ízlés szerint cukorral.

7. Lépés

Tegye 1 órára a hűtőbe, hogy a keverék lehűljön.

8. Lépés

Szolgálja fel hűtve, és díszítse eperrel és mentalevelekkel.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új