HIRDETŐ
Isteni répatorta szelet

Isteni répatorta szelet

Szuper finom répatorta recept, ami garantáltan elnyeri a tetszésed. Mascarponés krémmel kiegészítve még ellenállhatatlanabb lesz a végeredmény.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
6

Hozzávalók a tortához

  • 30 dkg liszt Hozzáadott
  • 30 dkg kristálycukor Hozzáadott
  • 2 tk szódabikarbóna Hozzáadott
  • 1 tk Fahéj Hozzáadott
  • 12 tk Hozzáadott
  • 12 tk szódabikarbóna Hozzáadott
  • 3 ks sárgarépa Hozzáadott
  • 4 ks tojás Hozzáadott
  • 1 dl olaj Hozzáadott
  • 1 tk vanília esszencia Hozzáadott
  • marcipán Hozzáadott
  • dekorcukor Hozzáadott

A krémhez

  • 712 dkg vaj Hozzáadott
  • 2212 dkg mascarpone Hozzáadott
  • 30 dkg porcukor Hozzáadott
  • 2 tk vanília esszencia Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

50 perc.
1. Lépés

Először kivajazunk és lisztezünk vagy sütőpapírral kibélelünk egy tepsit.

Isteni répatorta szelet - előkészítő lépés 1
2. Lépés

Egy tálban keverjük össze a lisztet, cukrot, sütőport, fahéjat, sót és szódabikarbónát.

Isteni répatorta szelet - előkészítő lépés 1
3. Lépés

Aztán összekeverjük a tojást, olajat és a vaníliát egy másik tálban.

Isteni répatorta szelet - előkészítő lépés 1
4. Lépés

Ehhez hozzáadjuk a lereszelt répát, elkeverjük és összekeverjük a lisztes masszával.

Isteni répatorta szelet - előkészítő lépés 1
5. Lépés

A keveréket tepsibe töktjük és berakjuk a 175 fokra előmelegített sütőbe, ahol 30-35 percig sütjük.

Isteni répatorta szelet - előkészítő lépés 1
6. Lépés

A krémhez keverjük össze a mascarponét, a vajat és a vaníliát, végül adjuk hozzá a porcukrot is. Ezt a krémet alaposan kenjük el a süteményen.

Isteni répatorta szelet - előkészítő lépés 1
7. Lépés

Díszítésként pedig formázzunk kis marcipán répákat, zöld dekorcukorral.

Isteni répatorta szelet - előkészítő lépés 1

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új