HIRDETŐ

Forrás: Pixabay

Ízletes és tápláló Paradicsomos húsgolyók spagettivel

Egy hagyományos, ízletes és tápláló fogás, amely révén az olasz konyhát országunkba varázsolhatjuk. A paradicsomos húsgolyók spagettivel egyaránt megfelelő főétkezésekre és vendégváró ételek színes tálalására.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 400 g darált hús (marha vagy sertés) Hozzáadott
  • 2 evőkanál olívaolaj Hozzáadott
  • 1 Fej vöröshagyma Hozzáadott
  • 2 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 800 g darabolt paradicsom (konzerv is megfelelő) Hozzáadott
  • 1 teáskanál oregánó Hozzáadott
  • 1 ks mozzarella golyó Hozzáadott
  • 400 g spagetti Hozzáadott
  • só, bors Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

90 perc.
1. Lépés

Keverjük össze a darált húst a lereszelt fele mozzarella golyóval. Alakítsuk kisebb golyókra a masszát.

2. Lépés

A golyókat forró olajon pirítsuk körbe, majd vegyük ki és tegyük félre.

3. Lépés

Az olajon dinszteljünk meg vöröshagymát és fokhagymát, majd adjunk hozzá darabolt paradicsomot és oregánót.

4. Lépés

Amikor a paradicsom szósz besűrűsödik, tegyük vissza a húsgolyókat és fürjessük azokat a szószba.

5. Lépés

Közben egy nagy csésze vízben főzzük meg a spagettit a csomagoláson található utasítás szerint.

6. Lépés

Végül tálaláskor a spagettire szedjük a húsgolyókat és a szószt, majd tetején szórjuk meg a maradék mozzarella sajttal.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új