HIRDETŐ
Forrás: gbh007 for Getty Images
Ízletes Tarja Fazék
Egy hagyományos német pörkölt zamatos sertéstarjával és finom zöldségekkel. Tökéletes hideg napokra és hangulatos estékre.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
Hús
- 500 g sertésszűz
Zöldség
- 2 Darab krumpli
- 2 Darab dögevő
- 1 Darab hagyma
Fűszerek
- 1 Pinch só
- 1 Pinch bors
Folyadék
- 1 l Húsleves
HIRDETŐ
Eljárás
60 perc.
1. Lépés
A húsleves számára darabold fel a húst, és süsd meg nagy fazékban. Távolítsd el a húst, amint barna lesz.
2. Lépés
Hámozza meg a krumplit, a répát és a hagymát, majd vágja őket kockákra. Tegye a zöldségeket a fazékba és pirítsa őket, amíg megpuhulnak.
3. Lépés
Tegye vissza a húst a fazékba, és adjon hozzá levest. Fűszerezze meg a pörköltet sóval és borssal. Hagyja a pörköltet egy órán át főni.
4. Lépés
Tálalja fel a bélszínt forrón. Jó étvágyat!