HIRDETŐ

Forrás: Promor from Getty Images

Kacsa narancsban

Hagyományos ízletes étel finom narancs ízzel.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4

Kacsa

  • 1 darab Kachna Hozzáadott
  • 4 Kanálok lard Hozzáadott
  • 2 kanalak Hozzáadott

Marinade

  • 2 db narancs Hozzáadott
  • 100 ml narancslé Hozzáadott
  • 2 Kanálok Méz Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

210 perc.
1. Lépés

Melegítse elő a sütőt 180°C-ra. Mossa le a kacsát és szárítsa meg papírtörlővel.

2. Lépés

Dörzsölje be a kacsát sóval és zsírral, győződjön meg róla, hogy a zsír egyenletesen el van oszlatva.

3. Lépés

Helyezze a kacsát a rácsra a tepsie felett, és süssön 30 percig.

4. Lépés

Készítsen marinádot a narancslé, a méz és a narancs szeletek összekeverésével.

5. Lépés

30 perc sütés után kenje meg a kacsát a marináddal, és süsse tovább másfél órán keresztül, közben minden 15 percben kenje meg a kacsát a marináddal.

6. Lépés

A kacsa akkor kész, amikor a bőre aranybarna és a hús finoman ropogós. Tálalja burgonyapürével és narancs szeletekkel.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új