HIRDETŐ

Forrás: Promor from Getty Images

Kacsa narancsban

Hagyományos ízletes étel finom narancs ízzel.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4

Kacsa

  • 1 darab Kachna Hozzáadott
  • 4 Kanálok lard Hozzáadott
  • 2 kanalak Hozzáadott

Marinade

  • 2 db narancs Hozzáadott
  • 100 ml narancslé Hozzáadott
  • 2 Kanálok Méz Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

210 perc.
1. Lépés

Melegítse elő a sütőt 180°C-ra. Mossa le a kacsát és szárítsa meg papírtörlővel.

2. Lépés

Dörzsölje be a kacsát sóval és zsírral, győződjön meg róla, hogy a zsír egyenletesen el van oszlatva.

3. Lépés

Helyezze a kacsát a rácsra a tepsie felett, és süssön 30 percig.

4. Lépés

Készítsen marinádot a narancslé, a méz és a narancs szeletek összekeverésével.

5. Lépés

30 perc sütés után kenje meg a kacsát a marináddal, és süsse tovább másfél órán keresztül, közben minden 15 percben kenje meg a kacsát a marináddal.

6. Lépés

A kacsa akkor kész, amikor a bőre aranybarna és a hús finoman ropogós. Tálalja burgonyapürével és narancs szeletekkel.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek