HIRDETŐ

Forrás: Dar1930 from Getty Images

Kapor leves

A kapor leves jellemzője a kapor karakterisztikus íze és illata. Ehhez csak néhány alapvető hozzávalót kell hozzáadni, és már kész is a remek leves.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 1 db The Onion Hozzáadott
  • 2 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 1 db burgonya Hozzáadott
  • 50 g vaj Hozzáadott
  • 2 EK sima liszt speciális Hozzáadott
  • 2 EK kapor Hozzáadott
  • 2 l víz Hozzáadott
  • 200 ml főzőtejszín Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

45 perc.
1. Lépés

Készítse elő az összes hozzávalót. Tisztítsa meg és aprítsa fel a hagymát és a krumplit. Tisztítsa meg és nyomja össze a fokhagymát.

2. Lépés

Egy serpenyőben olvassza meg a vajat, és pirítsa meg benne a hagymát, a krumplit és a fokhagymát. Majd adjon hozzá sima lisztet és kaprot. Öntsön vizet a keverékbe, és hagyja felforralni.

3. Lépés

Amikor a hozzávalók megpuhulnak, tegyen félre néhány burgonyát, turmixolja le az levest a botmixer segítségével. Majd adjon hozzá főzőtejszínt, keverje össze és hagyja még egy ideig forralni.

4. Lépés

Végül ízesítse a levest sóval és ízlés szerint fűszerekkel, majd szórja meg apróra vágott kaporral.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek