HIRDETŐ

Forrás: Dar1930 from Getty Images

Kapor leves

A kapor leves jellemzője a kapor karakterisztikus íze és illata. Ehhez csak néhány alapvető hozzávalót kell hozzáadni, és már kész is a remek leves.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 1 db The Onion Hozzáadott
  • 2 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 1 db burgonya Hozzáadott
  • 50 g vaj Hozzáadott
  • 2 EK sima liszt speciális Hozzáadott
  • 2 EK kapor Hozzáadott
  • 2 l víz Hozzáadott
  • 200 ml főzőtejszín Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

45 perc.
1. Lépés

Készítse elő az összes hozzávalót. Tisztítsa meg és aprítsa fel a hagymát és a krumplit. Tisztítsa meg és nyomja össze a fokhagymát.

2. Lépés

Egy serpenyőben olvassza meg a vajat, és pirítsa meg benne a hagymát, a krumplit és a fokhagymát. Majd adjon hozzá sima lisztet és kaprot. Öntsön vizet a keverékbe, és hagyja felforralni.

3. Lépés

Amikor a hozzávalók megpuhulnak, tegyen félre néhány burgonyát, turmixolja le az levest a botmixer segítségével. Majd adjon hozzá főzőtejszínt, keverje össze és hagyja még egy ideig forralni.

4. Lépés

Végül ízesítse a levest sóval és ízlés szerint fűszerekkel, majd szórja meg apróra vágott kaporral.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák