HIRDETŐ
Forrás: Madeleine_Steinbach from Getty Images
Káposztalé
A kelkáposztalé egészséges és energikus alternatívája a hagyományos italoknak. Vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag, nemcsak az emésztést javítja, hanem az immunrendszert is erősíti.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
2
- 1 pcs alma
- 1 pcs uborka
- Egy csokor kelkáposzta
- Fél citrom leve
- Egy pohár víz
- Méz ízlés szerint (nem kötelező)
HIRDETŐ
Eljárás
15 perc.
1. Lépés
A kelkáposztát alaposan mossuk meg és szárítsuk meg.
2. Lépés
Az almát megmossuk, negyedekre vágjuk, és eltávolítjuk a magházát.
3. Lépés
Az uborkát megmossuk és feldaraboljuk.
4. Lépés
Tegye az összes hozzávalót egy turmixgépbe.
5. Lépés
Adjunk hozzá citromlevet, vizet és opcionálisan mézet.
6. Lépés
Turmixolja simára az összetevőket.
7. Lépés
Szűrjük át a levet egy szitán, hogy megszabaduljunk a maradék kelkáposztától.
8. Lépés
Az elkészítés után azonnal tálaljuk, hogy minél több vitamin és ásványi anyag megmaradjon.