HIRDETŐ

Forrás: Madeleine_Steinbach from Getty Images

Káposztalé

A kelkáposztalé egészséges és energikus alternatívája a hagyományos italoknak. Vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag, nemcsak az emésztést javítja, hanem az immunrendszert is erősíti.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
2
  • 1 pcs alma Hozzáadott
  • 1 pcs uborka Hozzáadott
  • Egy csokor kelkáposzta Hozzáadott
  • Fél citrom leve Hozzáadott
  • Egy pohár víz Hozzáadott
  • Méz ízlés szerint (nem kötelező) Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

15 perc.
1. Lépés

A kelkáposztát alaposan mossuk meg és szárítsuk meg.

2. Lépés

Az almát megmossuk, negyedekre vágjuk, és eltávolítjuk a magházát.

3. Lépés

Az uborkát megmossuk és feldaraboljuk.

4. Lépés

Tegye az összes hozzávalót egy turmixgépbe.

5. Lépés

Adjunk hozzá citromlevet, vizet és opcionálisan mézet.

6. Lépés

Turmixolja simára az összetevőket.

7. Lépés

Szűrjük át a levet egy szitán, hogy megszabaduljunk a maradék kelkáposztától.

8. Lépés

Az elkészítés után azonnal tálaljuk, hogy minél több vitamin és ásványi anyag megmaradjon.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák