HIRDETŐ
Forrás: Maria Kalogeropoulou from Getty Images
Káposztás céklasaláta majonézzel
Ez a finom saláta tökéletes kiegészítője bármilyen ételnek. Az előkészítése egyszerű és gyors.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
- 1⁄2 darab fejes káposzta
- 1 darab cékla
- 2 EK majonéz
HIRDETŐ
Eljárás
15 perc.
1. Lépés
Finomra vágjuk a fejes káposztát, vagy reszeljük le.
2. Lépés
Reszeljük le a céklát és adjuk hozzá a káposztához.
3. Lépés
Adjunk hozzá majonézt és alaposan keverjük össze.
4. Lépés
Adjunk hozzá egy kis sót és fűszert.
5. Lépés
Azonnal szolgáljuk fel, vagy hagyjuk a hűtőben legalább egy óráig felszolgálás előtt, hogy az ízek összeérjenek.