HIRDETŐ

Forrás: pear83 from Getty Images

Karácsonyi habcsókok

A karácsonyi habcsók hagyományos szlovák desszert, amely nem hiányozhat egyetlen karácsonyi asztalról sem. Minden évben elkészítem őket, és mindig nagy sikert aratnak a család és a barátok körében. Könnyűek, édesek és tökéletesen illenek a karácsonyi puncshoz vagy kávéhoz.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
50
  • 4 darab Bielka Hozzáadott
  • 200 g porcukor Hozzáadott
  • 200 g Darált diófélék Hozzáadott
  • csipetnyi só Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

90 perc.
1. Lépés

Kezdjük egy sütőpapírral bélelt tepsi előkészítésével.

2. Lépés

A tojásfehérjét egy csipet sóval verjük kemény habbá.

3. Lépés

Amikor a tojásfehérje szép keményre vert, fokozatosan adjuk hozzá a cukrot, és addig verjük, amíg a cukor teljesen fel nem oldódik.

4. Lépés

Ezután adjuk hozzá a darált diót.

5. Lépés

A tésztát tegye át egy díszítőzacskóba, és kis habcsókokat pipettázzon a sütőlemezre. Szárítsuk lassan 100 fokon körülbelül 90 percig.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek