HIRDETŐ

Forrás: Alexandrs Samuilovs from Canva

Kávékrém

Évek óta készítem ezt a kávékrémes süteményt. Az olasz kávébabok adják számomra a legjobb kávéélményt, amit a nádcukor tökéletesen kiegészít, és a torta ízvilágát is teljessé teszi.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
1
  • 2 Kanálok Instant kávé Hozzáadott
  • 2 Kanálok Melegvíz Hozzáadott
  • 200 g Cukrozatlan vaj Hozzáadott
  • 200 g nádcukor Hozzáadott
  • 2 Kanálok Kakaó Hozzáadott
  • 1 Kanálok Rum az ízesítéshez Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

45 perc.
1. Lépés

Először készítsük el a kávét: 2 evőkanál instant kávét keverjünk össze 2 evőkanál forró vízzel. Hagyja kihűlni a kávét.

2. Lépés

A puha vajat habosra verjük. Fokozatosan adjuk hozzá a nádcukrot, és addig verjük, amíg a keverék krémes és könnyű nem lesz. Ezen a ponton fontos, hogy a cukrot nagyon jól verjük, hogy teljesen feloldódjon, és ne legyen szemcsés a krém.

3. Lépés

Adjuk hozzá a kihűlt kávét és a kakaót. A rum nem kötelező, de ha hozzáadjuk, remek ízvilágot kölcsönöz a krémnek.

4. Lépés

A kávékrémet most már készen áll a süteményre való felvitelre. Ne feledje, jó ötlet a krémet egy időre hűtőszekrénybe tenni, mielőtt a tortára kenjük, hogy tömörebb legyen, és könnyebb legyen vele dolgozni.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új