HIRDETŐ

Forrás: foxysgraphic from Canva

Kelkáposzta leves rózsakelből

Ez a leves tele van ízekkel és nagyon tápláló. Ideális a hideg téli estékre vagy könnyű ebédre. A rózsakel és a répa révén magas a vitamin- és rosttartalma, így nem csak finom, hanem egészséges is.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 300 g Brokkoli Hozzáadott
  • 2 db Szöveg Hozzáadott
  • 1 db The Onion Hozzáadott
  • 2 teáskanál olívaolaj Hozzáadott
  • 1 Csésze Zöldségleves Hozzáadott
  • 1 teáskanál Hozzáadott
  • 112 teáskanál frissen őrölt fekete bors Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

35 perc.
1. Lépés

A rózsakáposztát megmossuk és megszárítjuk. A répát és a hagymát meghámozzuk.

2. Lépés

Melegítsük fel az olívaolajat a serpenyőben, és pároljuk meg rajta a vékony csíkokra vágott hagymát.

3. Lépés

Hozzáadjuk a szeletelt kelbimbót és répát, majd aranybarnára sütjük.

4. Lépés

Hozzáadjuk az alaplevet és közepes lángon, fedő alatt főzzük körülbelül 20 percig, vagy amíg a zöldségek megpuhulnak.

5. Lépés

Mindet áttesszük a turmixgépbe, és simára keverjük.

6. Lépés

Adjunk hozzá sót és borsot ízlés szerint. Ha a leves túl sűrű, hígíthatjuk alaplével.

7. Lépés

Melegen, pirított kenyérrel tálaljuk.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák