HIRDETŐ

Klasszikus káposztasaláta

A klasszikus káposztasaláta az autentikus magyar konyha egyszerű, de ízletes eleme. Frissítő, egészséges fogás, amely kiegészítésül szolgál a magyar húsos ételek mellé. A lédús, ropogós káposzta, az édes hagyma és a tart ecet tökéletes egyensúlya tesz a saláta ezért a kedvencért.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 1 Fej friss káposzta finomra vágva Hozzáadott
  • 1 nagy vöröshagyma vékonyan szeletelve Hozzáadott
  • 4 evőkanál olaj Hozzáadott
  • 2 evőkanál fehérborecet Hozzáadott
  • 1 teáskanál Hozzáadott
  • 12 teáskanál őrölt fekete bors Hozzáadott
  • 1 evőkanál cukor (opcionális) Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

15 perc.
1. Lépés

A finomra vágott káposztát tegyük egy nagy tálba.

2. Lépés

Adjuk hozzá a vékonyan szeletelt vöröshagymát.

3. Lépés

Külön keverjük össze az olajat, az ecetet, a sót, a borsot és a cukrot, míg a só és a cukor teljesen fel nem oldódik.

4. Lépés

Öntsük a káposzta és hagyma keverékére az ecetes öntetet, és jól keverjük össze, hogy mindenhol befedje a zöldségeket.

5. Lépés

Hűtsük le legalább egy órán át, hogy az ízek összeérjenek, mielőtt tálalnánk.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új