HIRDETŐ
Klasszikus répatorta

Klasszikus répatorta

Lédús répás darabok csokoládé öntettel

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
20

Hozzávalók

  • 4 db Tojás Hozzáadott
  • 1 bögre kristálycukor Hozzáadott
  • 1 vanília cukor Hozzáadott
  • 1 bögre olaj Hozzáadott
  • 2 bögrék sima liszt speciális Hozzáadott
  • 1 por A péksüteményhez Hozzáadott
  • 100 g Aprított darált dió Hozzáadott
  • 500 g reszelt sárgarépa Hozzáadott

Mártás

  • 150 g Tejcsokoládé Hozzáadott
  • Egy kis olaj Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

40 perc.
1. Lépés

A tálba tesszük a tojásokat, a kristálycukrot és a vaníliacukrot, majd mindent habosra verünk. Hozzáadjuk az olajat és kisebb fordulatszámon tovább verjük. Ezután hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet és újra alacsony fordulaton keverjük össze a turmixgéppel.

2. Lépés

Végül hozzáadjuk a diókat (felet ledaráltam, felet aprítottam) és a finomra reszelt répát. Belekeverjük a tésztába, és egy sütőpapírral bélelt tepsire öntjük (30x20).

3. Lépés

180 C-on sütjük körülbelül 40 percig. Vigyázzunk, nehogy túlsütjük a piskótát, nehogy száraz legyen.

4. Lépés

Hagyjuk körülbelül 15-20 percig hűlni és öntsük rá az olajjal felolvasztott csokoládét. Hagyjuk megdermedni és szeleteljük fel. Tetszés szerint díszíthetjük apróra vágott dióval.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új