HIRDETŐ
Klasszikus répatorta

Klasszikus répatorta

Lédús répás darabok csokoládé öntettel

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
20

Hozzávalók

  • 4 db Tojás Hozzáadott
  • 1 bögre kristálycukor Hozzáadott
  • 1 vanília cukor Hozzáadott
  • 1 bögre olaj Hozzáadott
  • 2 bögrék sima liszt speciális Hozzáadott
  • 1 por A péksüteményhez Hozzáadott
  • 100 g Aprított darált dió Hozzáadott
  • 500 g reszelt sárgarépa Hozzáadott

Mártás

  • 150 g Tejcsokoládé Hozzáadott
  • Egy kis olaj Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

40 perc.
1. Lépés

A tálba tesszük a tojásokat, a kristálycukrot és a vaníliacukrot, majd mindent habosra verünk. Hozzáadjuk az olajat és kisebb fordulatszámon tovább verjük. Ezután hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet és újra alacsony fordulaton keverjük össze a turmixgéppel.

2. Lépés

Végül hozzáadjuk a diókat (felet ledaráltam, felet aprítottam) és a finomra reszelt répát. Belekeverjük a tésztába, és egy sütőpapírral bélelt tepsire öntjük (30x20).

3. Lépés

180 C-on sütjük körülbelül 40 percig. Vigyázzunk, nehogy túlsütjük a piskótát, nehogy száraz legyen.

4. Lépés

Hagyjuk körülbelül 15-20 percig hűlni és öntsük rá az olajjal felolvasztott csokoládét. Hagyjuk megdermedni és szeleteljük fel. Tetszés szerint díszíthetjük apróra vágott dióval.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek