HIRDETŐ
Krémes mandulás süti

Krémes mandulás süti

Finom, őszi torta

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
8

Alsó rész

  • 2 tojás Hozzáadott
  • 30 g kókuszcukor Hozzáadott
  • 1 tk vanília paszta Hozzáadott
  • csipetnyi vaníliasó Hozzáadott
  • 100 g mandulaliszt Hozzáadott
  • 15 g teljes kiőrlésű tönkölybúzaliszt Hozzáadott
  • 75 ml mandulatej Hozzáadott
  • 75 ml kókuszolaj Hozzáadott
  • 1 teáskanál szódabikarbóna Hozzáadott

Körte réteg

  • 2 Körte Hozzáadott
  • 2 tk Ceyloni fahéj Hozzáadott

Töltelék

  • 1 fehérjepudingpor / vanília Hozzáadott
  • 250 ml mandulatej Hozzáadott
  • 3 evőkanál mandulavaj Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.
1. Lépés

Elkezdjük az alján. Keverjük össze a tojásokat, a cukrot, a vaníliát, a sót habbá, a hab szép kemény. Kanálanként hozzáadjuk a sütőporral kevert lisztet, majd a tejet, az olajat, és óvatosan keverjük.

2. Lépés

A tészta szépen könnyűnek kell lennie. Süsd meg 24x24-es tepsiben körülbelül 25-30 percig. Közben vékonyan szeletelj fel körtéket, fahéjba forgatva helyezd őket a sült tésztarészre. Tedd félre.

3. Lépés

Végül elkészítjük a vaníliás fehérjepudingot, kevesebb tejet használtam (250ml), így a pudingunk sűrűbb és szépen tart.

4. Lépés

Amint a puding kihűlt, mandulavajat adunk hozzá, ami csodálatos, erős ízt ad a pudingnak.

5. Lépés

Az éjszakára a hűtőbe tesszük, tálalás előtt mandulával, pekándióval megszórjuk, és mint a cseresznye a tortán - mandulatejjel öntjük le.

6. Lépés

Ez a süti menet közben jött létre, nagyon édes és egészséges ízléssel 😍 a legjobb alapanyagok kombinációja

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új