HIRDETŐ

Forrás: pixabay

Laktató és ízletes Tojásos lecsó

A tojásos lecsó egy friss zöldségekből készülő főétel, amelyet tojással egészítenek ki. Gazdag ízekkel és sokféle zöldséggel megtölthető, így tökéletes választás az egészséges táplálkozást kedvelők számára.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 2 nagyobb Paprika Hozzáadott
  • 1 Közepes fej vöröshagyma Hozzáadott
  • 2 paradicsom Hozzáadott
  • 4 tojás Hozzáadott
  • 2 evőkanál olívaolaj Hozzáadott
  • só és bors ízlés szerint Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

45 perc.
1. Lépés

Mossuk meg és vágjuk fel a zöldségeket, a paprikát és a paradicsomos kockákra, a vöröshagymát pedig vékony szeletekre vágjuk.

2. Lépés

Melegítsük fel az olvaolajat egy közepes lábasban közepes hőmérsékleten. Adjuk hozzá a vöröshagymát, és pirítsuk meg, amíg aranyszínűvé válik.

3. Lépés

Adjuk hozzá a paprikát, és főzzük kb. 5 percig, amíg kissé megpuhul.

4. Lépés

Tegyük bele a paradicsomot, és főzzük további 5 percig, amíg a zöldségek összeérnek és enyhén levet hagynak.

5. Lépés

Üssük fel a tojásokat egy tál, és sózzuk, borsozzuk. Keverjük össze ket majd öntsük a tojást a zöldségek tetejére.

6. Lépés

Fedjük le a lábasát, és főzzük közepes lángon körülbelül 5 percig, amíg a tojás megszilárdul.

7. Lépés

Díszítsük friss petrezselyemmel, majd tálaljuk azonnal.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új