HIRDETŐ

Lekváros Piskóta Csoda: A finom és illatos csemege

Egy finom és illatos sütemény, ami tökéletes választás reggelire, uzsonnára vagy akár vacsorára is. A piskóta puha és lágy, míg a lekvár pedig a tökéletes adag édes ízt és aromát ad hozzá.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 3 tojás Hozzáadott
  • 1 Csomag cukor g Hozzáadott
  • 1 Csomag vaníliás cukor g Hozzáadott
  • 12 Csomag liszt g Hozzáadott
  • 12 Csomag kukoricaliszt g Hozzáadott
  • 1 teáskanál szódabikarbóna Hozzáadott
  • 12 Csésze tej ml Hozzáadott
  • 12 Csésze lekvár ml Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

80 perc.
1. Lépés

Melegítsd elő a sütőt 180 fokra. Keverd össze a tojásokat és a cukrot egy nagy tálban.

2. Lépés

Adj hozzá a vaníliás cukrot, a lisztet, a kukoricalisztet és a sütőport, és keverd össze.

3. Lépés

Adagold hozzá a tejet, és keverd össze.

4. Lépés

Öntsd a masszát egy 20cm átmérőjű, kivajazott és lisztezett piskótaformába.

5. Lépés

Tedd rá a lekvárt, és használj egy villát, hogy eloszlassa a tetején.

6. Lépés

Süsd a sütőben 45-50 percig, vagy amíg a tűpróba jól jön ki.

7. Lépés

Hagyd hűlni a formában 10 percet, majd vedd ki a formából és hagyd teljesen hűlni.

8. Lépés

Szervírozd és élvezd a finom lekváros piskótát

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új