HIRDETŐ

Forrás: freepik

Melegszendvics

A melegszendvics az én abszolút kedvenc nasim, főként, ha van időm egy kicsit kísérletezni a hozzávalókkal. Ma a saját, otthon készített receptemet szeretném megosztani veletek, amelyben egy kis izgalmas, ottomán ihletet is belevittem. Remélem, nektek is annyira ízleni fog, mint nekem.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
2
  • 4 Slice barna kenyerű Hozzáadott
  • 4 Slice sonka Hozzáadott
  • 4 Slice sajt Hozzáadott
  • fél szelet paradicsom Hozzáadott
  • Kevés vaj Hozzáadott
  • 1 teáskanál Mustár Hozzáadott
  • 1 teáskanál majonéz Hozzáadott
  • Kis csipet szerecsendió Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

20 perc.
1. Lépés

Kezdjünk azzal, hogy megkenjük a kenyereket egy kis vajjal. Ez segít, hogy szép, aranybarna és roppanós legyen a végeredmény. Ha szereted a roppanósságot, annál bátrabban kenheted!

2. Lépés

A mustárt és a majonézt alaposan keverjük össze egy tálban. Ez a házi majonéz-mustár szósz adja meg az ételeknek azt az izgalmas, ottomán ihletet.

3. Lépés

Hevítsük fel a serpenyőt közepes tűzön, majd tegyük rá a kenyereket. Csak annyira kell őket hagyni, amíg a vaj megolvad és a kenyér szép, aranybarna színű lesz.

4. Lépés

Alkalmazzuk a szendvics-taktikát: egy szelet kenyeret megkenünk sajttal, majd jöhet a sonka, a paradicsom, és végül a másik szelet kenyér. Picit nyomkodjuk össze a szendvicseket - nem kell erővel, csak hogy a hozzávalók jól összefogjanak.

5. Lépés

A végén csak annyi maradt, hogy a szendvicset ismét visszatesszük a serpenyőbe, és addig sütjük, amíg a sajt el nem olvad.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek