HIRDETŐ

Forrás: freepik

Melegszendvics

A melegszendvics az én abszolút kedvenc nasim, főként, ha van időm egy kicsit kísérletezni a hozzávalókkal. Ma a saját, otthon készített receptemet szeretném megosztani veletek, amelyben egy kis izgalmas, ottomán ihletet is belevittem. Remélem, nektek is annyira ízleni fog, mint nekem.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
2
  • 4 Slice barna kenyerű Hozzáadott
  • 4 Slice sonka Hozzáadott
  • 4 Slice sajt Hozzáadott
  • fél szelet paradicsom Hozzáadott
  • Kevés vaj Hozzáadott
  • 1 teáskanál Mustár Hozzáadott
  • 1 teáskanál majonéz Hozzáadott
  • Kis csipet szerecsendió Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

20 perc.
1. Lépés

Kezdjünk azzal, hogy megkenjük a kenyereket egy kis vajjal. Ez segít, hogy szép, aranybarna és roppanós legyen a végeredmény. Ha szereted a roppanósságot, annál bátrabban kenheted!

2. Lépés

A mustárt és a majonézt alaposan keverjük össze egy tálban. Ez a házi majonéz-mustár szósz adja meg az ételeknek azt az izgalmas, ottomán ihletet.

3. Lépés

Hevítsük fel a serpenyőt közepes tűzön, majd tegyük rá a kenyereket. Csak annyira kell őket hagyni, amíg a vaj megolvad és a kenyér szép, aranybarna színű lesz.

4. Lépés

Alkalmazzuk a szendvics-taktikát: egy szelet kenyeret megkenünk sajttal, majd jöhet a sonka, a paradicsom, és végül a másik szelet kenyér. Picit nyomkodjuk össze a szendvicseket - nem kell erővel, csak hogy a hozzávalók jól összefogjanak.

5. Lépés

A végén csak annyi maradt, hogy a szendvicset ismét visszatesszük a serpenyőbe, és addig sütjük, amíg a sajt el nem olvad.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új