HIRDETŐ

Mezes mustaros csirke

Szereted a különböző módokon készült párolt ételeket? Te vagy a rizs szerelmese? Szereted az édes-savanyú ízt? Ne habozz és próbáld ki ezt a fantasztikus receptet!

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
5
  • 500 g csirkemell Hozzáadott
  • 250 g Bio rizs termeszetes Hozzáadott
  • 3 evőkanál teljes zsírtartalmú mustár Hozzáadott
  • 3 evőkanál Text: házi kedvenc Hozzáadott
  • 1 teáskanál Hozzáadott
  • 1 teáskanál őrölt fekete bors Hozzáadott
  • 1 evőkanál napraforgóolaj Hozzáadott
  • 250 ml főzőtejszín Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.
1. Lépés

ELJÁRÁS: Melegítsük fel az olajat a serpenyőben. Mossuk meg a csirke mellét, tisztítsuk meg és vágjuk apró darabokra.

2. Lépés

A húst olajban sütjük. Hozzáadjuk a sót és a fűszereket, majd keverjük, hogy az ízek összeérjenek.

3. Lépés

Ezután hozzáadjuk a mustárt és a mézet, alaposan összekeverjük, majd végül tejszínnel öntjük le.

4. Lépés

Főzzük néhány percig, amíg a hús megpuhul és az ízek összeolvadnak.

5. Lépés

Közben főzzük meg a rizst.

6. Lépés

SZERVÍROZÁS: A csirke darabokat egy kis tálba helyezzük. Egy másik tálba rizst adunk, és szolgálunk fel.

7. Lépés

Lass le, csak egy kis ideig állj meg és élvezd ezt az csodálatos ételt.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új