HIRDETŐ
Mezes mustaros csirke
Szereted a különböző módokon készült párolt ételeket? Te vagy a rizs szerelmese? Szereted az édes-savanyú ízt? Ne habozz és próbáld ki ezt a fantasztikus receptet!
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
5
- 500 g csirkemell
- 250 g Bio rizs termeszetes
- 3 evőkanál teljes zsírtartalmú mustár
- 3 evőkanál Text: házi kedvenc
- 1 teáskanál só
- 1 teáskanál őrölt fekete bors
- 1 evőkanál napraforgóolaj
- 250 ml főzőtejszín
HIRDETŐ
Eljárás
60 perc.
1. Lépés
ELJÁRÁS: Melegítsük fel az olajat a serpenyőben. Mossuk meg a csirke mellét, tisztítsuk meg és vágjuk apró darabokra.
2. Lépés
A húst olajban sütjük. Hozzáadjuk a sót és a fűszereket, majd keverjük, hogy az ízek összeérjenek.
3. Lépés
Ezután hozzáadjuk a mustárt és a mézet, alaposan összekeverjük, majd végül tejszínnel öntjük le.
4. Lépés
Főzzük néhány percig, amíg a hús megpuhul és az ízek összeolvadnak.
5. Lépés
Közben főzzük meg a rizst.
6. Lépés
SZERVÍROZÁS: A csirke darabokat egy kis tálba helyezzük. Egy másik tálba rizst adunk, és szolgálunk fel.
7. Lépés
Lass le, csak egy kis ideig állj meg és élvezd ezt az csodálatos ételt.