HIRDETŐ

Mustáros pác

A mustáros pác egy egyszerű, de nagyon ízletes és könnyen elkészíthető öntet, amelyet különböző húsokhoz, például sertéshúshoz vagy csirkéhez lehet hasálni. A mustár és a méz kombinációja miatt édes-savanykás íze van, a fokhagyma és a rozmaring pedig egy kis fűszerességet ad hozzá.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
6
  • 14 Csésze Dijoni mustár Hozzáadott
  • 14 Csésze méz Hozzáadott
  • 14 Csésze olívaolaj Hozzáadott
  • 3 gerezd fokhagyma, apróra vágva Hozzáadott
  • 1 evőkanál friss rozmaring, finomra vágva Hozzáadott
  • 12 teáskanál őrölt fekete bors Hozzáadott
  • 14 teáskanál Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.
1. Lépés

A dijoni mustárt, a mézet, az olívaolajat, a fokhagymát, a rozmaringot, a fekete borsot és a sót egy közepes méretű tálban keverjük össze, amíg sima lesz az öntet.

2. Lépés

A mustáros pácot használhatjuk azonnal, vagy hűtőszekrényben tárolhatjuk, amíg nem használjuk fel. A húsokat 24 órára be lehet áztatni a pácban.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új