HIRDETŐ

Forrás: Youtube

Nápolyi stílusú pizza

A hagyományos pizza az olasz konyhaművészet legkedveltebb fogása.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
8
  • 1 kg finomliszt Hozzáadott
  • 2 g élesztő Hozzáadott
  • 640 ml víz Hozzáadott
  • 30 g Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

20 perc.
1. Lépés

Langyos víz felében oldjuk fel az élesztőt, majd adjuk hozzá a liszt felét és a sót. Hagyjuk állni szobahőmérsékleten körülbelül negyed órát.

2. Lépés

Adjuk hozzá a maradék lisztet és vizet, és gyúrjuk a tésztát, amíg megfelelő állagú nem lesz.

3. Lépés

A tésztából formázzunk kis zsemléket, és hagyjuk őket állni letakarva körülbelül 8 órán át.

4. Lépés

Miután megkeltek a tészták, nyújtsuk ki őket kerek pizza formára, és helyezzük rájuk a feltéteket. 220-250 fokon előmelegített sütőben készre sütjük őket.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új