HIRDETŐ
Nyers túrótorta

Nyers túrótorta

Karamellás sajttorta, amit nem sütünk.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
6

KOSÁR

  • 125 g Teljes kiőrlésű keksz Hozzáadott
  • 60 g állati vaj Hozzáadott

KENYÉRKÉSZÍTŐ KRÉM

  • 250 g Finom zsírszegény túró Hozzáadott
  • 200 g Krémsajt Hozzáadott
  • 125 g tejszín Hozzáadott
  • 60 g porcukor Hozzáadott

KARAMELL RÉTEG

  • 65 g kristálycukor Hozzáadott
  • 35 g vaj Hozzáadott
  • 50 ml tejszín Hozzáadott
  • ízlés szerint Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.
1. Lépés

KOSÁR: A kekszet összezúzzuk és finom lisztté keverjük. Megöntjük az olvasztott vajjal, és masszát készítünk, amit beletesszünk a sütőformába. Hűtőbe tesszük.

2. Lépés

TÚRÓKRÉM: Mindent, a tejszín kivételével, összeturmixolunk. A tejszínből habot verünk, amit spatulával belekeverünk a túrós keverékbe. A kész krémet rétegezzük a tortalapra. Hűtőbe tesszük.

3. Lépés

KARAMELL RÉTEG: Egy fazékban keverjük össze a cukrot, amíg teljesen el nem olvad és barna folyadékot nem eredményez. Hozzáadjuk az olvasztott vajat. Ezután óvatosan adjuk hozzá a tejszínt és keverjük egy ideig. Adjunk hozzá egy kis sót, keverjük össze.

4. Lépés

Hagyjuk egy kicsit hűlni. Végül a még meleg karamellt ráöntjük a tortára és néhány órára a hűtőbe tesszük.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új