HIRDETŐ

Pagoda karfiol hússal rakva

A pagoda karfiol hússal rakott egy igazán finom, tápláló és egészséges étel, amelyet könnyű elkészíteni. A karfiol íze tökéletesen kiegészíti a húst, míg a sajt ropogósra sütve egy különleges textúrát ad az ételnek.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4

Hús

  • 500 g sertéslapocka Hozzáadott
  • 1 teáskanál fokhagymapor Hozzáadott
  • 1 teáskanál szójaszósz Hozzáadott

Karfiol

  • 1 ks karfiol Hozzáadott
  • 100 ml Tejszín Hozzáadott
  • 1 teáskanál Hozzáadott
  • 1 teáskanál szerecsendió Hozzáadott

Sütéshez

  • 100 g reszelt sajt Hozzáadott
  • 1 ks tojás Hozzáadott
  • 50 g zsemlemorzsa Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.
1. Lépés

Előkészítés - A húst vágjuk kis kockákra, és fűszerezzük a fokhagymaporral és szójaszósszal. Hagyjuk állni 10 percig.

2. Lépés

A karfiolt szedjük rózsákra, és blansírozzuk 5 percig forrásban lévő sós vízben. Szűrjük le, és hagyjuk kihűlni.

3. Lépés

A húskockákat rakjuk egy tűzálló tálba, és tegyük rájuk a karfiolrózsákat. Felüljük meg a tejszínnel, majd szórjuk meg sóval és szerecsendióval.

4. Lépés

Egy keverőtálban verjünk össze egy tojást, majd öntsük a húsra és karfiolra. Szórjuk meg reszelt sajttal, majd hintjük meg zsemlemorzsával

5. Lépés

Tegyük az egészet előmelegített 180°C-os sütőbe, és süssük aranybarnára 30 perc alatt. Tálaljuk melegen.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új