HIRDETŐ

Pagoda karfiol hússal rakva

A pagoda karfiol hússal rakott egy igazán finom, tápláló és egészséges étel, amelyet könnyű elkészíteni. A karfiol íze tökéletesen kiegészíti a húst, míg a sajt ropogósra sütve egy különleges textúrát ad az ételnek.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4

Hús

  • 500 g sertéslapocka Hozzáadott
  • 1 teáskanál fokhagymapor Hozzáadott
  • 1 teáskanál szójaszósz Hozzáadott

Karfiol

  • 1 ks karfiol Hozzáadott
  • 100 ml Tejszín Hozzáadott
  • 1 teáskanál Hozzáadott
  • 1 teáskanál szerecsendió Hozzáadott

Sütéshez

  • 100 g reszelt sajt Hozzáadott
  • 1 ks tojás Hozzáadott
  • 50 g zsemlemorzsa Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.
1. Lépés

Előkészítés - A húst vágjuk kis kockákra, és fűszerezzük a fokhagymaporral és szójaszósszal. Hagyjuk állni 10 percig.

2. Lépés

A karfiolt szedjük rózsákra, és blansírozzuk 5 percig forrásban lévő sós vízben. Szűrjük le, és hagyjuk kihűlni.

3. Lépés

A húskockákat rakjuk egy tűzálló tálba, és tegyük rájuk a karfiolrózsákat. Felüljük meg a tejszínnel, majd szórjuk meg sóval és szerecsendióval.

4. Lépés

Egy keverőtálban verjünk össze egy tojást, majd öntsük a húsra és karfiolra. Szórjuk meg reszelt sajttal, majd hintjük meg zsemlemorzsával

5. Lépés

Tegyük az egészet előmelegített 180°C-os sütőbe, és süssük aranybarnára 30 perc alatt. Tálaljuk melegen.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Olcsó ételek

483 receptek

Mascarpone

131 receptek

Desszert

1887 receptek

Húsételek

1195 receptek

Apple

346 receptek

Gyors ételek

2029 receptek

Sütemények

826 receptek

Banán

104 receptek

Ebéd

2496 receptek