Sertés lapocka

Sertés lapocka - ízletes és egyszerű receptek

18 receptek

A legjobb receptötletek a Sertés lapocka kategóriából egy helyen! A 18 recept közül az egyik, a kedvenceddé válhat. A Sertés lapocka kategória receptjeire szánj 35 - 480 percet. Egy kattintás után, az összes receptnél megtalálod a pontos adatot az elkészítés időtartamáról és az adagok mennyiségéről. Amennyiben jó receptről van szó, nekünk elsőként ezek a kedvencek jutnak eszünkben - Klasszikus tarhonyás hús, Lassan sült sertéslapocka, Csikós tokány bográcsban, Borsos tokány. Te is kipróbálnád őket?

Házi fasírt

Egyszerű és igazán lédús fasírt egy régi családi recept alapján

Sertésgulyás leves

Házilag készült gulyás

Disznóhús húspogácsa

A vasárnapi ebéd kedvence

Lassan sült sertéslapocka

Ez egy sertéslapocka recept, amit lassan sütünk a sütőben. A hosszú folyamatnak köszönhetően a hús lágy és lédús. Ideális recept hétvégi ebédre.

Babgulyás egyszerűen

Rakott savanyú káposzta pörkölttel és rizs

Ez egy hagyományos magyar étel, ami tökéletes választás az ünnepek alatt. A savanyú káposzta, a pörkölt és a rizs tökéletes kombinációja egy kiadós, ízletes ételhez.

Pagoda karfiol hússal rakva

A pagoda karfiol hússal rakott egy igazán finom, tápláló és egészséges étel, amelyet könnyű elkészíteni. A karfiol íze tökéletesen kiegészíti a húst, míg a sajt ropogósra sütve egy különleges textúrát ad az ételnek.

Lassan sült sertéslapocka

Ez a recept az egyik legtradicionálisabb módszer a sertéshús elkészítésére. A lassú sütés a sütőben lehetőséget ad a húsnak, hogy lágy és ízletes legyen, és gazdag, pikáns ízekkel töltse fel. A hús kiválóan fogyasztható szósszal, krumplipürével vagy grillezett zöldséggel. Ha szeretnél kísérletezni az ízekkel, adj hozzá a hús marinálásához saját ízlésed szerint más fűszereket is.

Sertés lapocka gombán

Már évek óta próbálkozom a sertéslapocka gombával és tejszínnel való elkészítésével, és mindig el vagyok ragadtatva attól, hogy milyen finom ez az egyszerű, hagyományos cseh étel. Tökéletes családi ebédre vagy vacsorára.

Hogyan kell főzni a tökéletes párolt sertéshús párolt sertéshús

A párolt pörkölt sertéshús egy klasszikus kényelmi étel, amely tökéletes családi vacsorára, főzőcskézésre vagy elegáns partira.

Klasszikus brassói sertéshússal és a kockára vágott burgonyával

A klasszikus brassói egy hagyományos magyar étel, amely a Kis-Küküllő megyei Brassóból származik. Fő összetevői a sertéshús és a kockára vágott burgonya.

Borsos tokány

A Borsos tokány a klasszikus magyar konyha egyik jellegzetes étele. Az étel jellegzetessége az erőteljes jó magyaros fűszerezés és a hosszú, lassú főzés, melynek köszönhetően az ízek mindig harmónikusak és igazán szaftos, roppanós húsokat készíthetünk belőle.

Tarhonyás hús egyszerűen

A tarhonyás hús egy nagyon népszerű fogás Magyarországon. Ez az egyszerű recept segít abban, hogy otthonodban is készíthess ilyen finomságot. A tarhonyás hús pikáns ízvilága és laktató jellege miatt minden korosztálynál nagyon népszerű. A májusokban főtt hús és a sóval, borssal ízesített tarhonya harmónikus ízélményt biztosít.
S.Hanna
S.Hanna
Szuper szaftos pincepörkölt
Videorecept

Szuper szaftos pincepörkölt

Egy igazán férfias étel, amit a bevállalós nők is imádnak.
S.Hanna
S.Hanna
Csikós tokány bográcsban
Videorecept

Csikós tokány bográcsban

Nem véletlenül hozok ennyi bográcsos receptet, hiszen ezeknek van a legjobb hangulata.
HIRDETŐ

Legújabb szórólapok