HIRDETŐ

Forrás: canva

Tarhonyás hús egyszerűen

A tarhonyás hús egy nagyon népszerű fogás Magyarországon. Ez az egyszerű recept segít abban, hogy otthonodban is készíthess ilyen finomságot. A tarhonyás hús pikáns ízvilága és laktató jellege miatt minden korosztálynál nagyon népszerű. A májusokban főtt hús és a sóval, borssal ízesített tarhonya harmónikus ízélményt biztosít.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 500 g sertéslapocka Hozzáadott
  • 300 g tarhonya Hozzáadott
  • 1 Fej vöröshagyma Hozzáadott
  • 1 evőkanál olaj Hozzáadott
  • 1 teáskanál pirospaprika Hozzáadott
  • só, bors ízlés szerint Hozzáadott
  • 1 l víz Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

90 perc.
1. Lépés

A vöröshagymát apróra vágjuk és olajon üvegesre pirítjuk.

2. Lépés

A húst feldaraboljuk, majd hozzáadjuk a hagymához és addig pirítjuk, míg minden oldalán megpirul.

3. Lépés

Beleszórjuk a pirospaprikát, jól elkeverjük, majd felöntjük a vízzel.

4. Lépés

Fűszerezzük sóval, borssal és főzzük, amíg a hús megpuhul.

5. Lépés

A tarhonyát száraz serpenyőben megpirítjuk, majd beledobjuk a húslevesbe.

6. Lépés

Addig főzzük, míg a tarhonya megpuhul és felszívja a levet.

7. Lépés

Tálaljuk forrón.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek