HIRDETŐ

Forrás: canva

Tarhonyás hús egyszerűen

A tarhonyás hús egy nagyon népszerű fogás Magyarországon. Ez az egyszerű recept segít abban, hogy otthonodban is készíthess ilyen finomságot. A tarhonyás hús pikáns ízvilága és laktató jellege miatt minden korosztálynál nagyon népszerű. A májusokban főtt hús és a sóval, borssal ízesített tarhonya harmónikus ízélményt biztosít.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 500 g sertéslapocka Hozzáadott
  • 300 g tarhonya Hozzáadott
  • 1 Fej vöröshagyma Hozzáadott
  • 1 evőkanál olaj Hozzáadott
  • 1 teáskanál pirospaprika Hozzáadott
  • só, bors ízlés szerint Hozzáadott
  • 1 l víz Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

90 perc.
1. Lépés

A vöröshagymát apróra vágjuk és olajon üvegesre pirítjuk.

2. Lépés

A húst feldaraboljuk, majd hozzáadjuk a hagymához és addig pirítjuk, míg minden oldalán megpirul.

3. Lépés

Beleszórjuk a pirospaprikát, jól elkeverjük, majd felöntjük a vízzel.

4. Lépés

Fűszerezzük sóval, borssal és főzzük, amíg a hús megpuhul.

5. Lépés

A tarhonyát száraz serpenyőben megpirítjuk, majd beledobjuk a húslevesbe.

6. Lépés

Addig főzzük, míg a tarhonya megpuhul és felszívja a levet.

7. Lépés

Tálaljuk forrón.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új