HIRDETŐ

Forrás: ALLEKO from Getty Images

Lassan sült sertéslapocka

Ez a recept az egyik legtradicionálisabb módszer a sertéshús elkészítésére. A lassú sütés a sütőben lehetőséget ad a húsnak, hogy lágy és ízletes legyen, és gazdag, pikáns ízekkel töltse fel. A hús kiválóan fogyasztható szósszal, krumplipürével vagy grillezett zöldséggel. Ha szeretnél kísérletezni az ízekkel, adj hozzá a hús marinálásához saját ízlésed szerint más fűszereket is.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4

Hús

  • 1 darab sertéslapocka Hozzáadott
  • 2 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 2 teáskanál Hozzáadott
  • 2 teáskanál őrölt fekete bors Hozzáadott
  • 3 EK olívaolaj Hozzáadott

Mártás

  • 1 darab The Onion Hozzáadott
  • 1 darab sárgarépa Hozzáadott
  • 1 darab Petrezselyem Hozzáadott
  • 1 zeller Hozzáadott
  • 2 darab Paradicsom Hozzáadott
  • 2 darab Paprika Hozzáadott
  • 1 teáskanál őrölt paprika Hozzáadott
  • 500 ml Húsleves Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

210 perc.
1. Lépés

Melegítse elő a sütőt 150 fokra, és tisztítsa meg és szárítsa meg a sertéscsülköt.

2. Lépés

Dörzsölje be a húst sóval, fűszerekkel és aprított fokhagymával. Ezután forgassa meg a húst olívaolajban.

3. Lépés

Helyezze a húst 1 órára fedő nélkül a sütőbe.

4. Lépés

Közben készítse elő a zöldséget a mártáshoz. Vágja fel a hagymát, a répát, a petrezselymet, a zellert, a paradicsomot és a paprikát.

5. Lépés

Egy óra elteltével vegye ki a húst a sütőből, és adjon hozzá aprított zöldséget és őrölt paprikát. Adj hozzá alaplét is.

6. Lépés

Fedje be és tegye vissza a sütőbe 2 órára. Ez alatt az idő alatt néhányszor meglocsolja a húst a húslevessel, hogy ne égjen oda.

7. Lépés

Az idő letelte után vegye ki a húst a sütőből. A hús nagyon lágy kell, hogy legyen. Szűrje le a mártást és szolgálja fel a húshoz.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új