HIRDETŐ

Forrás: alexbai from Getty Images

Lassan sült sertéslapocka

Ez egy sertéslapocka recept, amit lassan sütünk a sütőben. A hosszú folyamatnak köszönhetően a hús lágy és lédús. Ideális recept hétvégi ebédre.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 1 db sertéslapocka Hozzáadott
  • 2 db fokhagyma Hozzáadott
  • 1 db The Onion Hozzáadott
  • 4 l víz Hozzáadott
  • 2 db babérlevél Hozzáadott
  • 5 db Egész fűszerek Hozzáadott
  • Citrom Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

180 perc.
1. Lépés

A fokhagymát megtisztítjuk és szeletekre vágjuk.

2. Lépés

Egy közepesen előmelegített serpenyőben minden oldalán megpirítjuk a sertéscsülköt. Ezután áthelyezzük egy tepsibe.

3. Lépés

A serpenyőben, amelyben a sertéslapot sütöttük, pirítsuk meg a hagymát, fokhagymát és adjunk hozzá babérlevelet, borsot.

4. Lépés

A húst annyira öntsük vízzel a tepsiben, hogy annak felét lefedi, csepegtessük meg a hús tetejét lime lével, majd helyezzük a tepsit 140 °C-ra előmelegített sütőbe.

5. Lépés

A húst 2-3 óráig sütjük. Sütés közben meglocsoljuk a húst a levével.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új