HIRDETŐ

Forrás: Pixabay: medamedia

Hogyan kell főzni a tökéletes párolt sertéshús párolt sertéshús

A párolt pörkölt sertéshús egy klasszikus kényelmi étel, amely tökéletes családi vacsorára, főzőcskézésre vagy elegáns partira.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
7
  • 4 lb sertéslapocka Hozzáadott
  • 2 evőkanál olívaolaj Hozzáadott
  • só és bors Hozzáadott
  • 3 szegfűszeg fokhagyma, apróra vágva Hozzáadott
  • 1 Nagy hagyma, apróra vágva Hozzáadott
  • 2 csészék Tyúkhúsleves Hozzáadott
  • 1 csésze Barbecue szósz Hozzáadott
  • 12 csésze Almaecet Hozzáadott
  • 14 csésze Barna cukor Hozzáadott
  • 2 evőkanál Worcestershire szósz Hozzáadott
  • 2 teáskanál Füstölt paprika Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

480 perc.
1. Lépés

Kezdjük a sertéslapocka sóval és borssal való fűszerezésével. Győződjön meg róla, hogy bőségesen fűszerezze a maximális íz érdekében. Higgye el, nem akarja megspórolni ezt a lépést.

2. Lépés

Melegítsük fel az olívaolajat egy nagy holland sütőben vagy fazékban közepesen magas hőfokon. Tegye bele a sertéslapockát, és pirítsa meg minden oldalról, amíg szép barna kérget nem kap. Ez körülbelül 15 percet vesz igénybe, és nagyban fokozza az ízét.

3. Lépés

Ezután vegye ki a sertéshúst, és tegye félre. Most tegye a fokhagymát és a hagymát a lábasba, és párolja őket, amíg megpuhulnak és kissé aranyszínűre pirulnak. Ez általában körülbelül 5 percet vesz igénybe.

4. Lépés

Most itt az ideje, hogy elkészítsük a párolófolyadékot. Keverje össze a csirkelevest, a barbecue szószt, az almaecetet, a barna cukrot, a Worcestershire szószt és a füstölt paprikát a lábosban. Forralja fel a keveréket.

5. Lépés

Tegye vissza a megpirított sertéshúst a fazékba, ügyelve arra, hogy a lehető legjobban ellepje a folyadék. Ne feledje, hogy az egyenletes főzés a kulcsa a puhább, szaftosabb sertéshúsnak.

6. Lépés

Fedjük le az edényt, és hagyjuk főni alacsony hőfokon körülbelül 7-8 órán át. Amikor elkészült, a sertéshúsnak hihetetlenül puhának kell lennie, és két villával könnyen szét lehet húzni.

7. Lépés

Végül, tálalás előtt, ha szükséges, módosíthatja a fűszerezést, és összekeverheti a felaprított sertéshúst a fazékban maradt mártással. Ez biztosítja, hogy a hús átvegye a párolófolyadék minden fantasztikus ízét.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek