HIRDETŐ

Forrás: Pixabay: medamedia

Hogyan kell főzni a tökéletes párolt sertéshús párolt sertéshús

A párolt pörkölt sertéshús egy klasszikus kényelmi étel, amely tökéletes családi vacsorára, főzőcskézésre vagy elegáns partira.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
7
  • 4 lb sertéslapocka Hozzáadott
  • 2 evőkanál olívaolaj Hozzáadott
  • só és bors Hozzáadott
  • 3 szegfűszeg fokhagyma, apróra vágva Hozzáadott
  • 1 Nagy hagyma, apróra vágva Hozzáadott
  • 2 csészék Tyúkhúsleves Hozzáadott
  • 1 csésze Barbecue szósz Hozzáadott
  • 12 csésze Almaecet Hozzáadott
  • 14 csésze Barna cukor Hozzáadott
  • 2 evőkanál Worcestershire szósz Hozzáadott
  • 2 teáskanál Füstölt paprika Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

480 perc.
1. Lépés

Kezdjük a sertéslapocka sóval és borssal való fűszerezésével. Győződjön meg róla, hogy bőségesen fűszerezze a maximális íz érdekében. Higgye el, nem akarja megspórolni ezt a lépést.

2. Lépés

Melegítsük fel az olívaolajat egy nagy holland sütőben vagy fazékban közepesen magas hőfokon. Tegye bele a sertéslapockát, és pirítsa meg minden oldalról, amíg szép barna kérget nem kap. Ez körülbelül 15 percet vesz igénybe, és nagyban fokozza az ízét.

3. Lépés

Ezután vegye ki a sertéshúst, és tegye félre. Most tegye a fokhagymát és a hagymát a lábasba, és párolja őket, amíg megpuhulnak és kissé aranyszínűre pirulnak. Ez általában körülbelül 5 percet vesz igénybe.

4. Lépés

Most itt az ideje, hogy elkészítsük a párolófolyadékot. Keverje össze a csirkelevest, a barbecue szószt, az almaecetet, a barna cukrot, a Worcestershire szószt és a füstölt paprikát a lábosban. Forralja fel a keveréket.

5. Lépés

Tegye vissza a megpirított sertéshúst a fazékba, ügyelve arra, hogy a lehető legjobban ellepje a folyadék. Ne feledje, hogy az egyenletes főzés a kulcsa a puhább, szaftosabb sertéshúsnak.

6. Lépés

Fedjük le az edényt, és hagyjuk főni alacsony hőfokon körülbelül 7-8 órán át. Amikor elkészült, a sertéshúsnak hihetetlenül puhának kell lennie, és két villával könnyen szét lehet húzni.

7. Lépés

Végül, tálalás előtt, ha szükséges, módosíthatja a fűszerezést, és összekeverheti a felaprított sertéshúst a fazékban maradt mártással. Ez biztosítja, hogy a hús átvegye a párolófolyadék minden fantasztikus ízét.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új