HIRDETŐ
Disznóhús húspogácsa
A vasárnapi ebéd kedvence
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
6
- 700 g Sült sertéslapocka
- 2 gerezd fokhagyma
- Fekete bors
- Só
- Petrezselyem zöldje
- 2 tojás
- 2 db tekercsek
- zsemlemorzsa
HIRDETŐ
Eljárás
35 perc.
1. Lépés
A darált húst összekeverjük a préselt fokhagymával, sóval és fekete borssal. Hozzáadunk egy kis aprított petrezselyemzöldet, tojásokat és zsemlét. Én hagyományosan beáztatom őket egy kis vízbe, kinyomom tenyeremben és hozzáadom a húshoz. Minden hozzávalót jól összekeverünk.. természetesen kézzel. Szoktam a húskeveréket előre elkészíteni és hűtőben állni hagyom legalább egy órát.
2. Lépés
A húsból formázzunk fasírtokat, forgassuk meg zsemlemorzsában és süssük olajban mindkét oldalán.