HIRDETŐ

Disznóhús húspogácsa

A vasárnapi ebéd kedvence

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
6
  • 700 g Sült sertéslapocka Hozzáadott
  • 2 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • Fekete bors Hozzáadott
  • Hozzáadott
  • Petrezselyem zöldje Hozzáadott
  • 2 tojás Hozzáadott
  • 2 db tekercsek Hozzáadott
  • zsemlemorzsa Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

35 perc.
1. Lépés

A darált húst összekeverjük a préselt fokhagymával, sóval és fekete borssal. Hozzáadunk egy kis aprított petrezselyemzöldet, tojásokat és zsemlét. Én hagyományosan beáztatom őket egy kis vízbe, kinyomom tenyeremben és hozzáadom a húshoz. Minden hozzávalót jól összekeverünk.. természetesen kézzel. Szoktam a húskeveréket előre elkészíteni és hűtőben állni hagyom legalább egy órát.

2. Lépés

A húsból formázzunk fasírtokat, forgassuk meg zsemlemorzsában és süssük olajban mindkét oldalán.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új