HIRDETŐ

Forrás: Brent Hofacker for Adobe Stock

Pulykafűszerkeverék hús nélkül

Egy ízletes és tartalmas töltelék, tökéletes thanksgiving pulykához vagy köretként tálalva.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
8
  • 1 Darab nagy hagyma Hozzáadott
  • 2 Bárok zeller Hozzáadott
  • 100 g vaj Hozzáadott
  • 400 g Kenyérkocka Hozzáadott
  • 2 Teáskanál Baromfifűszer Hozzáadott
  • 112 l csirkeleves Hozzáadott
  • 2 Darab Tojások Hozzáadott
  • 1 Teáskanál Hozzáadott
  • 12 Teáskanál őrölt fekete bors Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.
1. Lépés

1. A pulyka töltelékhez először vágjuk apró kockákra a hagymát és a zellert.

2. Lépés

2. Egy nagy serpenyőben olvassza meg a vajat, és pirítsa meg benne a hagymát és a zellerét körülbelül 10 percig, amíg megpuhulnak.

3. Lépés

3. A kenyérkockákat tegyük egy nagy tálba, és keverjük össze a hagyma-zeller keverékkel.

4. Lépés

4. Adja hozzá a szárnyas fűszert, a sót és a borsot, majd alaposan keverje össze.

5. Lépés

5. Egy külön tálban felverjük a tojásokat, majd hozzáadjuk a csirkelevest.

6. Lépés

6. Az tojás-húsleves keverékét öntse a kenyérkockákra, és keverje össze jól, amíg a kenyérkockák felszívják a folyadékot.

7. Lépés

7. Adja a keveréket egy kizsírozott hőálló tálba, és süssük 180°C-on körülbelül 35-40 percig, amíg a teteje ropogós lesz.

8. Lépés

8. Hagyja a pulykátölteléket rövid ideig hűlni a felszolgálás előtt.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új