HIRDETŐ

Rakott nokedli

A Rakott nokedli egy finom comfort food, ami egyszerű, de ízletes. Jellemzően csirke, sertés vagy marhahús darabokkal és nokedlivel készül, amit béchamel mártással és sajttal töltünk meg. A végeredmény egy krémes, sajtos, tészta alapú étel, amit a család minden tagja imádni fog. Ez a recept egyszerű, és nagyszerű módja annak, hogy felhasználjuk a maradék húsokat a hűtőben.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4

Nokedli

  • 500 g nokedli Hozzáadott

Hús

  • 500 g csirke, sertés vagy marhahús darabok Hozzáadott

Béchamel mártás

  • 500 ml tej Hozzáadott
  • 50 g liszt Hozzáadott
  • 50 g vaj Hozzáadott
  • 1 csipet Hozzáadott
  • 1 csipet őrölt fehér bors Hozzáadott

Töltelék

  • 200 g reszelt sajt Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

90 perc.
1. Lépés

A nokedli sütése a hússal együtt, majd hozzáadás a béchamel mártáshoz és a sajthoz

2. Lépés

A hús főzése, amíg meg nem puhasodik

3. Lépés

A béchamel mártás elkészítése

4. Lépés

Az összes hozzávaló összekeverése a tepsiben, majd a sütőben való sütése, amíg aranybarna nem lesz

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új