HIRDETŐ

Rakott nokedli

A Rakott nokedli egy finom comfort food, ami egyszerű, de ízletes. Jellemzően csirke, sertés vagy marhahús darabokkal és nokedlivel készül, amit béchamel mártással és sajttal töltünk meg. A végeredmény egy krémes, sajtos, tészta alapú étel, amit a család minden tagja imádni fog. Ez a recept egyszerű, és nagyszerű módja annak, hogy felhasználjuk a maradék húsokat a hűtőben.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4

Nokedli

  • 500 g nokedli Hozzáadott

Hús

  • 500 g csirke, sertés vagy marhahús darabok Hozzáadott

Béchamel mártás

  • 500 ml tej Hozzáadott
  • 50 g liszt Hozzáadott
  • 50 g vaj Hozzáadott
  • 1 csipet Hozzáadott
  • 1 csipet őrölt fehér bors Hozzáadott

Töltelék

  • 200 g reszelt sajt Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

90 perc.
1. Lépés

A nokedli sütése a hússal együtt, majd hozzáadás a béchamel mártáshoz és a sajthoz

2. Lépés

A hús főzése, amíg meg nem puhasodik

3. Lépés

A béchamel mártás elkészítése

4. Lépés

Az összes hozzávaló összekeverése a tepsiben, majd a sütőben való sütése, amíg aranybarna nem lesz

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek