HIRDETŐ
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/lVTrb7m1PJjS1oj1bE-g/71494a5abbcfd5acbe44417616a5bd.jpeg)
Forrás: IngaNielsen from Getty Images
Rebarbaramártás
Egy könnyű, frissítő és savanykás mártás, ami tökéletes grillezett húsok mellé, vagy akár levesek és desszertek édesítésére.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
- 500 g friss rebarbara
- 100 g cukor
- 2 darab narancs
- 1 darab citrom
- 1 csipet só
HIRDETŐ
Eljárás
30 perc.
1. Lépés
Készítsd elő az összetevőket
2. Lépés
Vágd fel a rebarbarát
3. Lépés
Főzd a rebarbarát
4. Lépés
Add hozzá a cukrot, a narancs- és a citromlevet
5. Lépés
Add hozzá a sót
6. Lépés
Főzd tovább a mártást, amíg el nem éri a kívánt sűrűséget
7. Lépés
Hűtsd le és tálald