HIRDETŐ
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/gfRZ7MbbEAAyTDJo7mjh/44f0c92ac5b4599253e54a0034a67b.jpeg)
Forrás: Dar1930 from Getty Images
Répa-karfiol leves
Nagyszerű répa-karfiol leves, amit mindannyian szeretünk.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
- 1 darab karfiol
- 4 darab sárgarépa
- 1 darab The Onion
- 2 darab fokhagyma
- olaj
- 2 db burgonya
- víz
HIRDETŐ
Eljárás
30 perc.
1. Lépés
A karfiolt rózsákra osztjuk, és a répát, a burgonyát megtisztítjuk, majd felvágjuk. A hagymát és a fokhagymát felaprítjuk.
2. Lépés
Egy serpenyőben melegítsünk fel olajat, és adjunk hozzá apróra vágott hagymát, egy perc múlva adjuk hozzá a répát. Ezután adjuk hozzá a maradék zöldséget, szórjuk meg sóval, fűszerekkel és öntsük fel vízzel.
3. Lépés
A főzés végén adjunk hozzá petrezselyemzöldet.