HIRDETŐ

Forrás: Pixabay

Ropogós fűszerezett és füstölt csirkecombok

Ez a könnyen elkészíthető füstölt csirkecomb recept a füstös, fűszeres és édes ízek csodálatos kombinációja. Tökéletes családi grillezéshez, ez az étel a szaftos és zamatos csirkével mindenkit elégedetté tesz, így tökéletes kényelmi étel!

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 8 Csirkecombok Hozzáadott
  • 2 EL Fokhagymapor Hozzáadott
  • 2 EL Hagymapor Hozzáadott
  • 2 EL Paprika Hozzáadott
  • 1 evőkanál őrölt fekete bors Hozzáadott
  • 1 evőkanál Hozzáadott
  • 1 evőkanál Barna cukor Hozzáadott
  • 1 evőkanál Olívaolaj Hozzáadott
  • Egy marék Hickory Chips a füstöléshez Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

80 perc.
1. Lépés

Kezdje a csirkecombok leöblítésével, és konyhai törülközővel törölje szárazra őket.

2. Lépés

Egy keverőtálban keverje össze a fokhagymaport, a hagymaport, a paprikát, a fekete borsot, a sót és a barna cukrot. Ez lesz a száraz dörzsölés.

3. Lépés

Dörzsölje be a csirkecombokat olívaolajjal, majd egyenletesen kenje be őket a száraz fűszerkeverékkel. Hagyja állni körülbelül egy órán át.

4. Lépés

Melegítse elő a füstölőt 225 Fahrenheit-fokra (107 Celsius-fokra). Az extra füstös íz érdekében adjon hozzá hickory forgácsot.

5. Lépés

Tegye a csülköket a füstölőbe, és hagyja őket kb. 1 órán át sülni. Az egyenletes sütés érdekében 20 percenként forgassa meg őket.

6. Lépés

Ellenőrizze a belső hőmérsékletet húshőmérővel. A csirke akkor van kész, ha a belső hőmérséklete eléri a 165 Fahrenheit-fokot (74 Celsius-fok).

7. Lépés

Vegye ki a csülköket a füstölőből, és tálalás előtt hagyja pihenni körülbelül 10 percig.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új