HIRDETŐ

Forrás: Pixabay

Ropogós Pankó morzsás csirkemell

Közkedvelt étel a pankó morzsás csirkemell, amelyet ízletes, ropogós bunda borít. Egyszerű és gyorsan elkészíthető, remek választás ebédre vagy vacsorára.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 4 ks csirkemell filé Hozzáadott
  • 2 tojás Hozzáadott
  • 1 Csésze pankó morzsa Hozzáadott
  • 1 Csésze finomliszt Hozzáadott
  • só, bors ízlés szerint Hozzáadott
  • olaj a sütéshez Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

45 perc.
1. Lépés

Először is, a csirkemelleket kicsit kiklopfoljuk, majd megsózzuk, megborsozzuk.

2. Lépés

Egy mély tálba felverjük a tojásokat. Egy másik tálban összekeverjük a lisztet a pankó morzsával.

3. Lépés

A csirkemelleket először a tojásba forgatjuk, majd a pankó morzsa-liszt keverékbe. Ügyeljünk arra, hogy a morzsa jól tapadjon a húsra.

4. Lépés

Nagyobb serpenyőben hevítsünk olajat, majd a csirkemelleket egyszerre, vagy adagonként beletesszük és közepes lángon mindkét oldalukat aranysárgára sütjük.

5. Lépés

Sütés után papírtörlőre szedjük, hogy a felesleges olaj lecsepegjen, majd tálalhatjuk is.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új