HIRDETŐ

Forrás: Hans from Pixabay

Sajtos sütemény kekszre pudinggal

Ezt a pudingos kekszes sajttorta receptet adom át nektek az otthoni, családi konyhámból. Ez egy hagyományos sajttorta, amelyet ünnepekre és különleges alkalmakra szolgálnak fel. Könnyen elkészíthető, és a végeredmény mindig nagyszerű benyomást tesz a vendégekre.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
10
  • 250 g Kekszek Hozzáadott
  • 100 g Vaj Hozzáadott
  • 500 g Fehér sajt Hozzáadott
  • 2 pudingok Vanília Hozzáadott
  • 5 Tojás Hozzáadott
  • 200 g Cukor Hozzáadott
  • 1 csomagolás Vaníliás cukor Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

120 perc.
1. Lépés

Kezdjük azzal, hogy a kekszet a forma aljára morzsoljuk, és öntsük rá az olvasztott vajat. Ezután egy külön tálban keverjük össze a sajtot, a pudingot, a tojást, a cukrot és a vaníliás cukrot, amíg a keverék sima nem lesz. Öntsük a kekszre, és 180 fokon kb. 1 órán át süssük. Javaslom, hogy sütés közben ellenőrizzük a sajttortát, mivel minden sütő kicsit másképp működik, és lehet, hogy több vagy kevesebb időre van szükség.

2. Lépés

A sajttortát mindig vízben süssük, hogy elkerüljük a repedéseket a tetején. A formát egyszerűen egy vízzel töltött sütőlemezre helyezheti.

3. Lépés

Hogy a sajtkeverék egyenletes legyen, a sajtot alaposan őrölje meg, és keverje jól össze a többi hozzávalóval.

4. Lépés

Mielőtt kivesszük a sajttortát a sütőből, győződjünk meg róla, hogy jól megsült. Ezt úgy ellenőrizheti, hogy a közepébe szúr egy pálcikát - ha száraz a pálcika, a sajttorta készen van.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új