HIRDETŐ
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/UrVCUGrTKjl8koartkwy/d956b59c78f94240361e66eb38dbbe.jpeg)
Sajttal és tejszínnel überelt csirke mell
Ízletes ebéd az egész családnak.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
- 500 g Hol a mellkas
- 200 g brokkoli
- 150 g gouda
- 2 EK reszelt parmezán
- 150 g bacon
- 500 ml Tejszínhab
- Só
- Fekete bors
- olaj
HIRDETŐ
Eljárás
30 perc.
1. Lépés
A megmosott húst kockákra vágjuk, megsózzuk, megszórjuk fűszerekkel és kicsit olajban sütjük.
2. Lépés
A brokkolit rózsáira szedjük, és egy rövid ideig fözzük sós vízben.
3. Lépés
Keverjük össze a gouda és a parmezán sajtot a tejszínnel.
4. Lépés
A szalonnát kisebb kockákra vágjuk.
5. Lépés
Először a húst teszünk a tepsibe, majd a szalonnát és a brokkolit. Megöntjük a sajttal kevert tejszínnel és összekeverjük. Megszórhatjuk egy kis parmezánnal és 180 °C-on sütjük körülbelül 25-30 percig.