HIRDETŐ

Forrás: AndreySt from Getty Images

Saláta spenóttal és fetával

Ez a frissítő és vitamindús saláta tökéletes egy könnyű ebédhez vagy vacsorához. A finom spenót itt találkozik a fanyar fetával, mindezt ízletes öntetben fürdetve. Ennek a salátának az elkészítése nem tart sokáig, az eredmény pedig biztosan felülmúlja az Ön elvárásait.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 200 g Friss spenót Hozzáadott
  • 150 g feta sajt Hozzáadott
  • 1 pcs vöröshagyma Hozzáadott
  • 150 g Cseresznyeparadicsom Hozzáadott
  • 3 kanalak Olívaolajok Hozzáadott
  • 1 teáskanál Dijoni mustár Hozzáadott
  • 1 kanál Citromlé Hozzáadott
  • só és bors ízlés szerint Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

10 perc.
1. Lépés

Vágja a hagymát vékony szeletekre.

2. Lépés

Mossuk meg a cseresznyeparadicsomokat, és vágjuk félbe őket.

3. Lépés

A feta sajtot vágjuk kockákra.

4. Lépés

Készítsük el a mártást: Egy tálban keverjük össze az olívaolajat, a dijoni mustárt, a citromlevet, a sót és a borsot.

5. Lépés

Mossuk meg a spenótot, és alaposan szárítsuk meg.

6. Lépés

Tegye a spenótot egy nagy tányérra, terítse rá a hagymaszeleteket, a felszeletelt cseresznyeparadicsomot és a kockára vágott feta sajtot.

7. Lépés

Végül öntse az öntetet a salátára, és óvatosan keverje össze.

8. Lépés

A salátát az elkészítés után azonnal tálalja, hogy a spenót megőrizze frissességét és ropogós jellegét.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Sütemények

829 receptek

Mascarpone

140 receptek

Olcsó ételek

500 receptek

Túró

281 receptek

Ebéd

2585 receptek

Húsételek

1230 receptek

Saláták

275 receptek

Szószok

285 receptek