HIRDETŐ

Forrás: AndreySt from Getty Images

Saláta spenóttal és fetával

Ez a frissítő és vitamindús saláta tökéletes egy könnyű ebédhez vagy vacsorához. A finom spenót itt találkozik a fanyar fetával, mindezt ízletes öntetben fürdetve. Ennek a salátának az elkészítése nem tart sokáig, az eredmény pedig biztosan felülmúlja az Ön elvárásait.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 200 g Friss spenót Hozzáadott
  • 150 g feta sajt Hozzáadott
  • 1 pcs vöröshagyma Hozzáadott
  • 150 g Cseresznyeparadicsom Hozzáadott
  • 3 kanalak Olívaolajok Hozzáadott
  • 1 teáskanál Dijoni mustár Hozzáadott
  • 1 kanál Citromlé Hozzáadott
  • só és bors ízlés szerint Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

10 perc.
1. Lépés

Vágja a hagymát vékony szeletekre.

2. Lépés

Mossuk meg a cseresznyeparadicsomokat, és vágjuk félbe őket.

3. Lépés

A feta sajtot vágjuk kockákra.

4. Lépés

Készítsük el a mártást: Egy tálban keverjük össze az olívaolajat, a dijoni mustárt, a citromlevet, a sót és a borsot.

5. Lépés

Mossuk meg a spenótot, és alaposan szárítsuk meg.

6. Lépés

Tegye a spenótot egy nagy tányérra, terítse rá a hagymaszeleteket, a felszeletelt cseresznyeparadicsomot és a kockára vágott feta sajtot.

7. Lépés

Végül öntse az öntetet a salátára, és óvatosan keverje össze.

8. Lépés

A salátát az elkészítés után azonnal tálalja, hogy a spenót megőrizze frissességét és ropogós jellegét.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új