HIRDETŐ

Forrás: stockfotocz from Getty Images

Serpenyős sertéstarja

Hagyományos serpenyős sertéstarja, aranybarna színűre sütve, illatos fűszerekkel. Kiváló köretként ebédhez vagy vacsorához. Egyszerű elkészíteni és ízletes.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 800 g tarja Hozzáadott
  • 3 fogak Fokhagyma Hozzáadott
  • 2 kanalak Szöveg mentése Hozzáadott
  • 1 csipetnyi Solii Hozzáadott
  • 1 csipetnyi bors Hozzáadott
  • 2 kanalak Olaj Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.
1. Lépés

Szeleteljük a karajt körülbelül 1 cm vastag szeletekre. A fokhagymát meghámozzuk és apróra vágjuk. Ezután megszórjuk a karaj szeleteket fokhagymával, majoránnával, sóval és borssal.

2. Lépés

Felmelegítjük az olajat a serpenyőben, és közepes lángon mindkét oldalán sütjük a karajt, amíg arany színű nem lesz.

3. Lépés

A sütés végén hozzáadhatunk egy kis vizet, hogy szósz keletkezzen. Még néhány percig sütjük, amíg a hús megpuhul.

4. Lépés

Forróan tálaljuk, serpenyőben sült szósszal. A tarja tökéletesen illik a burgonyához, savanyú káposztához vagy céklasalátához.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek