HIRDETŐ

Forrás: stockfotocz from Getty Images

Serpenyős sertéstarja

Hagyományos serpenyős sertéstarja, aranybarna színűre sütve, illatos fűszerekkel. Kiváló köretként ebédhez vagy vacsorához. Egyszerű elkészíteni és ízletes.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 800 g tarja Hozzáadott
  • 3 fogak Fokhagyma Hozzáadott
  • 2 kanalak Szöveg mentése Hozzáadott
  • 1 csipetnyi Solii Hozzáadott
  • 1 csipetnyi bors Hozzáadott
  • 2 kanalak Olaj Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.
1. Lépés

Szeleteljük a karajt körülbelül 1 cm vastag szeletekre. A fokhagymát meghámozzuk és apróra vágjuk. Ezután megszórjuk a karaj szeleteket fokhagymával, majoránnával, sóval és borssal.

2. Lépés

Felmelegítjük az olajat a serpenyőben, és közepes lángon mindkét oldalán sütjük a karajt, amíg arany színű nem lesz.

3. Lépés

A sütés végén hozzáadhatunk egy kis vizet, hogy szósz keletkezzen. Még néhány percig sütjük, amíg a hús megpuhul.

4. Lépés

Forróan tálaljuk, serpenyőben sült szósszal. A tarja tökéletesen illik a burgonyához, savanyú káposztához vagy céklasalátához.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új