HIRDETŐ

Forrás: frederique wacquier from Getty Images

Sertéshús párolt gombán

Recept sertéshús pörkölt gombára, amely egyszerűen elkészíthető és könnyen kezelhető még a konyhában kezdők számára is.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 500 g Sertéshús Hozzáadott
  • 250 g Gombák Hozzáadott
  • 2 db The Onion Hozzáadott
  • 3 gerezd Fokhagyma Hozzáadott
  • 150 ml Főzőtejszín Hozzáadott
  • Hozzáadott
  • Paprika Hozzáadott
  • Fekete bors Hozzáadott
  • olaj Hozzáadott
  • petrezselyem a díszítéshez Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.
1. Lépés

Tisztítsa meg a sertéshúst, és vágja kisebb darabokra. A hagymát és a fokhagymát apróra vágjuk, és az olajban aranybarnára pirítjuk. Ezután adjuk hozzá a húst, amelyet előzőleg sóval, paprikával és borssal fűszereztünk. Közepes lángon mindkét oldalát pirítsa meg.

2. Lépés

Ezután adjuk hozzá a felszeletelt gombát a húshoz, és pároljuk meg a hússal együtt. Ha úgy gondolja, hogy esetleg hiányzik a leve, adhat hozzá egy kis vizet.

3. Lépés

Végül adjuk hozzá a főzőtejszínt, keverjük bele, és hagyjuk még körülbelül 5-10 percig főni.

4. Lépés

Tálalja ezt a sertéspörköltet petrezselyemmel megszórt gombán.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új