HIRDETŐ

Forrás: frederique wacquier from Getty Images

Sertéshús párolt gombán

Recept sertéshús pörkölt gombára, amely egyszerűen elkészíthető és könnyen kezelhető még a konyhában kezdők számára is.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 500 g Sertéshús Hozzáadott
  • 250 g Gombák Hozzáadott
  • 2 db The Onion Hozzáadott
  • 3 gerezd Fokhagyma Hozzáadott
  • 150 ml Főzőtejszín Hozzáadott
  • Hozzáadott
  • Paprika Hozzáadott
  • Fekete bors Hozzáadott
  • olaj Hozzáadott
  • petrezselyem a díszítéshez Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.
1. Lépés

Tisztítsa meg a sertéshúst, és vágja kisebb darabokra. A hagymát és a fokhagymát apróra vágjuk, és az olajban aranybarnára pirítjuk. Ezután adjuk hozzá a húst, amelyet előzőleg sóval, paprikával és borssal fűszereztünk. Közepes lángon mindkét oldalát pirítsa meg.

2. Lépés

Ezután adjuk hozzá a felszeletelt gombát a húshoz, és pároljuk meg a hússal együtt. Ha úgy gondolja, hogy esetleg hiányzik a leve, adhat hozzá egy kis vizet.

3. Lépés

Végül adjuk hozzá a főzőtejszínt, keverjük bele, és hagyjuk még körülbelül 5-10 percig főni.

4. Lépés

Tálalja ezt a sertéspörköltet petrezselyemmel megszórt gombán.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek