HIRDETŐ

Forrás: FB: Varenie je radosť.

Spagetti sertéshússal

A párolt sertéshússal és zöldségekkel készült spagetti kiváló választás ebédre vagy vacsorára. A fűszerek, a sertéshús és a friss zöldségek csodálatos kombinációja egy ízletes ételt eredményez, amely nemcsak finom, hanem tápláló is.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 450 g Sertéshús Hozzáadott
  • 350 g Spagetti Hozzáadott
  • Fagyasztott sárgarépa, borsó és kukorica keveréke Hozzáadott
  • 3 gerezd Fokhagyma Hozzáadott
  • 2 kanalak Paradicsompüré Hozzáadott
  • Hozzáadott
  • őrölt paprika Hozzáadott
  • őrölt fekete bors Hozzáadott
  • olaj Hozzáadott
  • Reszelt sajt Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

90 perc.
1. Lépés

A sertéshúst vágja kisebb darabokra, a hagymát és a fokhagymát apróra vágja.

2. Lépés

Egy serpenyőben hevítsük fel az olajat, adjuk hozzá a sertéshúst, és süssük aranyszínűre. Ezután tegyük félre a húst. A serpenyőben maradt olajban pirítsa meg a hagymát és a fokhagymát.

3. Lépés

Ha a hagyma megpirult, adja hozzá a fagyasztott zöldségeket, a paradicsompürét, fedje le a serpenyőt, és közepes lángon párolja puhára a tartalmat.

4. Lépés

Adja a sült húst a zöldségekhez, és fűszerezze sóval, paprikával és őrölt fekete borssal. Ezután még 20 percig pároljuk.

5. Lépés

Közben főzzük meg a spagettit a csomagolás utasításai szerint.

6. Lépés

A kész spagettit keverje össze a hússal és a zöldségekkel, és reszelt sajttal tálalja.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új