HIRDETŐ

Forrás: canva:tatiana volgutova

Stroganoff ragu

Előkészítési idő, főzési idő, szervírozás, tárolás, kísérő ételek, táplálkozás, konyhai eszközök, a hús kiválasztása, fűszerezés, tojás hozzáadása. ## Személyes leírás: A Stroganoff ragu az egyik kedvenc ételünk otthon, amit hétvégente szoktam elkészíteni.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 500 g marhahús Hozzáadott
  • 1 fehér hagyma Hozzáadott
  • 2 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 4 dl húsleves Hozzáadott
  • 2 dl Tejszín Hozzáadott
  • 1 evőkanál vaj Hozzáadott
  • 1 evőkanál olívaolaj Hozzáadott
  • só és fehér bors ízlés szerint Hozzáadott
  • 1 Csomag friss petrezselyem Hozzáadott
  • 1 evőkanál Mustár Hozzáadott
  • 300 g gomba Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

50 perc.
1. Lépés

Először is, válasszunk jó minőségű, sovány marhahúst a raguhoz. Ez nagyban befolyásolja az étel végleges ízét.

2. Lépés

A húst vágjuk kisebb darabokra, majd sózzuk és borsozzuk. Ezzel előkészítjük az ízvilág alapját.

3. Lépés

Melegítsük fel a vajat és az olívaolajat egy nagy serpenyőben. Egy kanál olívaolajat használtam, amely egészségesebb zsiradék, és kellően hangsúlyozza a vaj ízét.

4. Lépés

A húsdarabokat átmenetileg vegyük ki a serpenyőből, majd a hagymát és a fokhagymát pároljuk üvegesre ugyanabban a serpenyőben. A hagyma és a fokhagyma nagyon jól illeszkednek a hús ízéhez.

5. Lépés

Adjuk vissza a húst a serpenyőbe, és adjuk hozzá a mustárt, és öntsük rá a húslevest.

6. Lépés

A húst főzzük lassú tűzön fedő alatt, amíg megpuhul. Ekkor adjuk hozzá a gombát és a tejszínt.

7. Lépés

A végén, a tüzet zárd le, stillj be sóval, borssal, és szórd meg friss petrezselyemmel.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek