HIRDETŐ

Forrás: canva:tatiana volgutova

Stroganoff ragu

Előkészítési idő, főzési idő, szervírozás, tárolás, kísérő ételek, táplálkozás, konyhai eszközök, a hús kiválasztása, fűszerezés, tojás hozzáadása. ## Személyes leírás: A Stroganoff ragu az egyik kedvenc ételünk otthon, amit hétvégente szoktam elkészíteni.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 500 g marhahús Hozzáadott
  • 1 fehér hagyma Hozzáadott
  • 2 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 4 dl húsleves Hozzáadott
  • 2 dl Tejszín Hozzáadott
  • 1 evőkanál vaj Hozzáadott
  • 1 evőkanál olívaolaj Hozzáadott
  • só és fehér bors ízlés szerint Hozzáadott
  • 1 Csomag friss petrezselyem Hozzáadott
  • 1 evőkanál Mustár Hozzáadott
  • 300 g gomba Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

50 perc.
1. Lépés

Először is, válasszunk jó minőségű, sovány marhahúst a raguhoz. Ez nagyban befolyásolja az étel végleges ízét.

2. Lépés

A húst vágjuk kisebb darabokra, majd sózzuk és borsozzuk. Ezzel előkészítjük az ízvilág alapját.

3. Lépés

Melegítsük fel a vajat és az olívaolajat egy nagy serpenyőben. Egy kanál olívaolajat használtam, amely egészségesebb zsiradék, és kellően hangsúlyozza a vaj ízét.

4. Lépés

A húsdarabokat átmenetileg vegyük ki a serpenyőből, majd a hagymát és a fokhagymát pároljuk üvegesre ugyanabban a serpenyőben. A hagyma és a fokhagyma nagyon jól illeszkednek a hús ízéhez.

5. Lépés

Adjuk vissza a húst a serpenyőbe, és adjuk hozzá a mustárt, és öntsük rá a húslevest.

6. Lépés

A húst főzzük lassú tűzön fedő alatt, amíg megpuhul. Ekkor adjuk hozzá a gombát és a tejszínt.

7. Lépés

A végén, a tüzet zárd le, stillj be sóval, borssal, és szórd meg friss petrezselyemmel.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új