HIRDETŐ

Svéd gombasaláta gyorsan

A házibulik elképzelhetetlen kiegészítője.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 25 dkg gomba Hozzáadott
  • 1 ks vöröshagyma Hozzáadott
  • 2 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 1 ks citrom héja Hozzáadott
  • 12 ks citrom leve Hozzáadott
  • 440 g konzerv paradicsom Hozzáadott
  • 70 g sűrített paradicsom Hozzáadott
  • 1 ks babérlevél Hozzáadott
  • 1 ek olívaolaj Hozzáadott
  • só bors Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

15 perc.
1. Lépés

A gombákat vékony szeletekre vágjuk fel.

2. Lépés

Egy serpenyőben az olívaolajon pároljuk meg a hagymát és a fokhagymát, amire aztán dobjuk rá a felszeletelt gombát. Pirítsuk addig, amíg lehetőleg elfő az összes leve, közben sózzuk, borsozzuk ízlésünknek.

3. Lépés

Öntsük rá a konzerv és sűrített paradicsomot is, majd reszeljük rá egy citrom héját, aminek aztán a levét is facsarjuk rá, és dobjunk egy babérlevelet is a gombához.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új