HIRDETŐ
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/8oQpGfQZFVABk2P0Pv1m/a7a929d7a8ce9da87126f6632253a5.jpeg)
Szalád grillezett őszibarackkal
Nyári ebéd
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
1
Alapanyagok
- rukkola
- 2 db őszibarack
- Baba mozzarella
- Mandula forgács
Öltözködés
- Egy kis Citromlé
- olívaolaj
- Só
HIRDETŐ
Eljárás
15 perc.
1. Lépés
A barackokat megmossuk, kimagozzuk és negyedekre vágjuk. Ezután grillre (vagy száraz serpenyőbe) tesszük őket, és mindkét oldalukat egy kicsit "megsütjük".
2. Lépés
A mosott rukolára helyezzük a barackot, a baby mozzarellát, megszórjuk mandulahéjjal és öntettel öntjük le. 😋
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/8oQpGfQZFVABk2P0Pv1m/282dda9d5fe7aa9b25aff6816439ce.jpeg)