Forrás: aquaArts studio for iStockPhotos
Szilveszteri torta keksz alappal
Egy finom és egyszerű szilveszteri torta, ami különlegessé teszi szilveszteri partiját. Ez a recept egy puha keksz alapot tartalmaz, amely habos tejszín- és gyümölcs töltelékkel van töltve. Tökéletes lezárása a szilveszteri menünek!
Hozzávalók
Az alján keksz
- 200 g kekszek
- 100 g vaj
A töltelékhez
- 500 ml tejszínhab
- 200 g fehér csokoládé
- 500 g Vegyes bogyók
- 2 Csomagok Zselatin
- 4 evőkanál cukor
A dekorációért
- 1 Csomag cukormáz
- 1 Csomag Cukorgyöngyök
Eljárás
Az Újévi torta elkészítéséhez először készítse elő a kekszalapot: morzsolja össze a kekszeket egy konyhai robotgépben vagy sodrófával. Olvassza meg a vajat és keverje össze a kekszmorzsával. Nyomja a keveréket egyenletesen a tortaforma aljára és tegye hűtőbe.
Készítse el a tölteléket: Olvassa meg a csokoládét, és hagyja hűlni. Verje fel a tejszínt. Készítse el a zselatint a csomagoláson található utasítások szerint. Keverje össze a csokoládét a tejszínnel, majd adjon hozzá gyümölcsöket. Oldja fel a cukrot a zselatinban, és adja hozzá a tejszín-gyümölcs keverékhez. Keverje jól össze minden.
A torta összeállítása: Tegye a tölteléket a kekszalapra a formában. Helyezze a tortát legalább 2 órára a hűtőbe.
A torta díszítése: Amikor a torta megkeményedett, díszítheti cukormázzal és cukorgyöngyökkel. Most a szilveszteri tortája kész a felszolgáláshoz. Jó étvágyat!