HIRDETŐ
Tejszínes csirkemell borsóval
Egyszerű, gyors ételrecept, amelyet gyorsan elkészíthetünk ebédre.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
2
- 2 darab csirkemell
- ízlés szerint fagyasztott borsó
- 70 g fehér görög joghurt
- 1 Kanál tejföl
- 1 kávéskanál Mustár
- ízlés szerint reszelt sajt
- Só
- Fűszerek
- 1 Kanál olívaolaj
HIRDETŐ
Eljárás
30 perc.
1. Lépés
A csirke mellét felvágjuk, sózzuk, borsozzuk. Megsütjük egy kis olívaolajon, amíg a hús össze nem húzódik. Felöntjük vízzel és főzzük.
2. Lépés
Néhány perccel a főzés befejezése előtt adjunk hozzá borsót.
3. Lépés
A tálban összekeverjük a joghurtot, a tejfölt, a reszelt sajtot, a mustárt. Adjunk hozzá néhány kanál vizet, amiben a csirkemellet zöldborsóval főzzük, és keverjük el.
4. Lépés
Amikor a hús puha, leöntjük a joghurtkeverékkel, és állandó keverés mellett főzzük, amíg a sajt el nem olvad.
5. Lépés
Jó étvágyat 🙂