HIRDETŐ

Forrás: dream79 from Canva

Teljes kiőrlésű rozskenyér házi kenyérsütőből

Recept a teljes kiőrlésű rozskenyér házi kenyérsütésére, ami ideális reggeli.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
1
  • 500 g teljes kiőrlésű rozsliszt Hozzáadott
  • 10 g szárított élesztő Hozzáadott
  • 10 g kristálycukor Hozzáadott
  • 10 g Tengeri só Hozzáadott
  • 320 ml víz Hozzáadott
  • Hozzáadott
  • napraforgómag Hozzáadott
  • Lenmag Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

210 perc.
1. Lépés

Előmelegítsük a sütőt 230 °C-ra.

2. Lépés

Az összes tésztához szükséges alapanyagot a megadott sorrendben helyezzük a kenyérsütő edényébe, és bekapcsoljuk a teljes kiőrlésű kenyérkészítő programot.

3. Lépés

A pékségből kivett kenyeret hűlni hagyjuk a rácsra.

4. Lépés

A kenyeret a sütés napján a legjobb fogyasztani, de néhány napig levegőtlen tárolóedényben is tárolható.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új