HIRDETŐ

Forrás: valeriopardi from Getty Images

Tészta tonhallal és paradicsomszósszal

Ez az egyszerű, de ízletes recept a tonhalas, paradicsomszószos és olajbogyós tésztához az egyik kedvencem lett az olaszországi nyaralásom alatt.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 400 g Tészta Hozzáadott
  • 2 konzervdobozok tonhal Hozzáadott
  • 1 Kanál Olívaolaj Hozzáadott
  • 1 db The Onion Hozzáadott
  • 2 gerezd Fokhagyma Hozzáadott
  • 400 g Paradicsomkonzerv Hozzáadott
  • Csipetnyi pirospaprika Hozzáadott
  • só és fekete bors ízlés szerint Hozzáadott
  • 50 g Fekete olajbogyó Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.
1. Lépés

Kezdjük a tészta főzésével a csomagolás utasításai szerint. Ez egy nagyon fontos lépés, mert a tésztának al dente-nek kell lennie.

2. Lépés

Tegyük az olívaolajat egy serpenyőbe, és adjuk hozzá az apróra vágott hagymát és fokhagymát. Pároljuk, amíg a hagyma üveges nem lesz.

3. Lépés

Ezután adjuk hozzá a tonhalat, és hagyjuk a serpenyőben kb. 5 percig. Adjuk hozzá a paradicsomot, egy csipetnyi pirospaprikát, az olajbogyót, és fűszerezzük sóval és fekete borssal.

4. Lépés

Hagyja a paradicsomszószt körülbelül 10 percig főni, hogy az ízek szépen összekeveredjenek.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új