HIRDETŐ

Forrás: valeriopardi from Getty Images

Tészta tonhallal és paradicsomszósszal

Ez az egyszerű, de ízletes recept a tonhalas, paradicsomszószos és olajbogyós tésztához az egyik kedvencem lett az olaszországi nyaralásom alatt.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 400 g Tészta Hozzáadott
  • 2 konzervdobozok tonhal Hozzáadott
  • 1 Kanál Olívaolaj Hozzáadott
  • 1 db The Onion Hozzáadott
  • 2 gerezd Fokhagyma Hozzáadott
  • 400 g Paradicsomkonzerv Hozzáadott
  • Csipetnyi pirospaprika Hozzáadott
  • só és fekete bors ízlés szerint Hozzáadott
  • 50 g Fekete olajbogyó Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.
1. Lépés

Kezdjük a tészta főzésével a csomagolás utasításai szerint. Ez egy nagyon fontos lépés, mert a tésztának al dente-nek kell lennie.

2. Lépés

Tegyük az olívaolajat egy serpenyőbe, és adjuk hozzá az apróra vágott hagymát és fokhagymát. Pároljuk, amíg a hagyma üveges nem lesz.

3. Lépés

Ezután adjuk hozzá a tonhalat, és hagyjuk a serpenyőben kb. 5 percig. Adjuk hozzá a paradicsomot, egy csipetnyi pirospaprikát, az olajbogyót, és fűszerezzük sóval és fekete borssal.

4. Lépés

Hagyja a paradicsomszószt körülbelül 10 percig főni, hogy az ízek szépen összekeveredjenek.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek