HIRDETŐ
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/fxRiGnLeOjCgSDzrk82p/57b50f74ca5cd53a27010e64662a14.jpeg)
Tök rizs
Finom rizs tökkel
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
1
- 70 g Tökpüré
- 40 g Sárgarépa
- 1 Tavaszi hagyma
- 1⁄2 Fokhagyma gerezd
- 1 Kanál Piros lencse
- 3 kanalak főtt rizs
- Ghee vaj maslo
- szükség szerint tej
- Szerecsendió
- föld Szerszámok
- Parmezán kemény sajt
HIRDETŐ
Eljárás
30 perc.
1. Lépés
A rizst külön főzzük meg.
2. Lépés
A vajon megpirítjuk a hagymát, hozzáadjuk a reszelt tököt, a répát, a lencsét és az áttört fokhagymát.
3. Lépés
Az elegyet alaposan megkeverjük, fűszerezzük és felöntjük vízzel.
4. Lépés
Puhára főzzük, szükség szerint vízzel felöntjük.
5. Lépés
Ha a keverék puha, keverjük össze, adjunk hozzá tejet és főtt rizst.
6. Lépés
Az összeset összekeverjük, ízlés szerint fűszerezzük.
7. Lépés
Megszórjuk parmezánnal és tálaljuk.
8. Lépés
Jó étvágyat!